Архив на публикациите

Тотомилионерка сбъдна мечтата на дъщеря си

Видяна: 20496 пъти

В град Смядово отвори врати най-новият хотел „Хан Кабината“, построен благодарение на джакпот от играта „Тото 2 – Зодиак“. Завидната сума от 4 202 066 лева печели Гинка Иванова, която използва част от парите, за да помогне на дъщеря си Румяна Костадинова да сбъдне мечтата си за собствен хотел.
Щастливата собственичка сподели, че винаги се е надявала да има хотел, но преди майка ѝ да спечели джакпота не е намирала начин да финансира строежа му. „Имахме малък бизнес – заведение и тир паркинг. Много години искахме да го разширим и първото нещо, което решихме, че ще направим с парите от печалбата, беше да построим хотел.“, развълнувано обясни тя.
Най-интересната част от хотела е ресторантът, в който има истинска тир кабина, превърната в камина. Гинка Иванова и дъщеря ѝ Румяна определено са от семейство на късметлии. Преди майката да спечели повече от 4 милиона лева, дъщерята също е на крачка от голям джакпот. „Играех редовно в играта „Тото 2 – 5 от 35“ и винаги с едни и същи числа. Един път не пуснах фиша си и излязоха моите числа.“, разказа Румяна Костадинова. Днес тя е сигурна, че печалбата неслучайно е отишла при тях.блиц

Публикувана на
02 Декември 2019 година