Новина от категория България
Архив на публикациите

Майка на абитуриент се хвърли от 9-ия етаж

Видяна: 23640 пъти

38-годишната Кремена от Бургас се самоуби, скачайки от деветия етаж на блок 59 в жк "Славейков", пише Флагман.бг. Трагедията се разиграла тази сутрин малко след 04:00 ч. Тя се е хвърлила от терасата на стаята си и издъхнала на място.
През последните години е имала психични проблеми, тя живеела с майка си в апартамента и често между двете е имало скандали. Тя няколко пъти пробвала да сложи край на живота си, но опитите й били неуспешни. "Чувала съм, че и преди се е опитвала да се самоубие, но по какъв начин - не мога да ви кажа. Много тъжно - беше много красива жена - като изписана. Жалко и за сина й, който остава без майка", казала съседка от първи вход на блок 59.
Кремена се е омъжила много млада за благоевградчанин. Не след дълго им се родил син, няколко години по-късно обаче се разделили. Бургазлийката се е прибрала в родния град при майка си, а грижите за детето е поел баща му.
Тази година синът й е абитуриент.
"Не ми е известно да са поддръжали връзка със сина си и бившия й мъж. Може заради това да се е отключил психичният й проблем. На Вени й беше трудно да се справи с нея, често се караха. Кремена има и сестра, която обаче от години живее в чужбина", казаха още сеседи.блиц

Публикувана на
01 Декември 2019 година