Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Опожарената кръчма „Кошарите“ възкръсна с ново име

Видяна: 26000 пъти

Легендарната кръчма "Кошарите", любимо сборище на мутри и чалгаджийки от 90-те години до днес, възкръсна с ново, още по-подходящо за клиентелата си и нивото си име. След като заедението бе опожарено почти до основи неотдавна и затвори за ремонт, преди дни бе открито под наименованието "Траянини кошари".
Домакини на вечерта бяха новите собственици Ивайло и Татяна Константинови, заедно с управителя на веригата заведения Николай Наков, които посрещнаха с традиционни вкусове от малки български ферми и мандри над 150 души, които прессъобщението смело определя като "ВИП гости". Пиарите на битовата кръчма уверено твърдят, че ресторанта показа високо ниво и в българската традиционна кухня. Ето какво пише още в PR съобщението:
"Със селекция от мандраджийски сирена и кашкавали, шиш кебап от мляни телешки и свински мръвки от бутикови ферми, както и печени прасета и агнета, с домашен тиквеник и млечна баница, гостите се върнаха в детските си години, когато са глезени от вкусните ястия на своите баби.
Освен с богата фолклорна програма на оркестър "Траяна", професионална танцова формация "Сая" и на атрактивния духов оркестър от Цариброд, вечерта беше наситена с вечните хитове на Еми Стамболова, Сунай Чалъков и ромския славей със световна слава Джони Илиев. Гвоздей на вечерта бе войводата Володя Стоянов, който доказа, че има верни фенове и сред легендите на родната естрада. Неостаряващият секссимвол на попмузиката ни Кристина Димитрова стана на крака, за да заснеме с телефона си изпълненията на войводата, а носителките на титлите Мисис България - Марина Цветанова, Ана Иванова и Галина Недялкова, си направиха селфи с фолклорния певец.
Агент Иван Тенев не пропусна да издаде за всички гости засекретената информация на ухо, като свърза победната битка на цар Самуил, спрял Траяновите войски към София, с превземането на столицата от реновирания ресторант и уникалната му българска кухня".
Сред гостите на откриването на "Траянини кошари" е била и бившата зам.-министърка на туризма Надя Маринова, която нашумя, след като бе заснета да спи пияна в нощно заведение. Тя бе изритана от властта лично от премиера Бойко Борисов и няма данни с какво се занимава в момента. От прессъобщението на ресторанта научаваме, че е била "най-активна на дансинга".
Кошарите" години наред бе собственост на Коко Динев. Преди години кръчмата мина във владение на Бирмата, който обаче бе арестуван за пране на пари. Малко по-късно заведението пламна след пожар в камината и сега е дадено под наем на нови чорбаджии.лупабг

Публикувана на
01 Декември 2019 година