Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Родопски ходжа лекува, разваля магии

Видяна: 42240 пъти

Алейдин Тахиров казва, че е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 40 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 16 години живее в Мадан, където е зет. Семеен, с две деца. Гордее се, че е българо-мохамеданин.Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година. Твърди, че лекува с корана, разваля и магии.
Откликва само за сериозни обаждания, не иска любопитни и невярващи да го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Казва, че по телефона не може да гледа, а и според Корана, това е шарлатанство.
- Алейдин, как разбра, че имаш дарба?

- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори на български. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.”
- Как гледаш на даден човек, когато дойде при теб?
- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери, че познавам. След това му говоря за настоящето, бъдещето, за здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена. Разкривам даже първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Мога да гледам и помагам, и да развалям магии, и по снимка на друг човек, стига да не е починал.
- За какви заболявания можеш да помагаш?
- Лекувам всякакъв вид заболявания, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението на алкохолизъм, зависимост от хазарт и наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.
- Какви хора търсят твоите услуги?
- Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от общината, от съда, от полицията, от болницата, учители са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели. Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: „Не обичам да се хваля, нека хората гово рят за мен.
- Има ли хора, които все още се занимават с правене на лошотии в нашия край?
- Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.“
Отзиви на хора, на които ходжата е помогнал:
А. И. от Варна, кв. Аксаково

В края на май т.г. ходих при родопчанина, когато беше в града ни. Отидох да гледа за дъщеря ми и за зет ми, защото подозирах нещо за тях. Без да намеквам за това, което си мислих и Алейдин ми каза същото, че на зет ми е направена магия да започне връзка с негова колежка и да не се прибира вкъщи. След като исках на момента да се развали това проклятие виждам, че от два месеца и половина отново си живеят сплотено и се обичат както е било преди. Желая на Алейдин, това което му е на сърце, Господ веднага да му го даде в ръце.
С. М. от Трявна
Преди 4 месеца отидохме с мъжа ми при Алейдин, когато приемаше в Ст. Загора. Съмнявахме се, че на къщата ми има сторено нещо зло. Алейдин ми каза, че имаме направена магия, която намерих под мивката на кухнята. Беше ни направено с каквото се захванем да не ни върви и да не ни спори, бизнеса ни да пропада и да сме на ръба на фалита. Но след като Алейдин ни разтури тази хорска напаст, сме много доволни и виждаме, че след месец и половина, два нещата взеха да си идват на мястото както си бяха преди. Благославяме го.
Р. С. от с. Малево, Хасковско
Радвам, че познавам такъв човек като Алейдин. Благодарение на него синът ми спря хазарта и няма вече този стрес, депресия и отчаяние, които го имаше преди. Алейдин каквото направи за детето ми, никой не можеше да го извърши. Само ми обещаваха и ми вземаха парите. Нека колкото са рибите в морето, толкова да са му парите и в портмонето.
Л.К. от Пловдив - Кючук Париж
Вече не вярвах, че някой може да ми разреши проблема, но след като моя комшийка настояваше да отида при ходжата и да пробвам с друг метод, а не с медицина, съм безкрайно щастлива. Алейдин е причината да се радвам на момченце на 9 месеца. Помогна ми, когато беше в Асеновград. Здраве, успех желая на него и семейството му.
Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите, не ги крие.
ЦЕНАТА ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ:
Пловдивска област 84 лева, Стара Загора 75 лв.
Събота -30 ноември и неделя- 1 декември – в Пловдив, понеделник -2 декември – в Карлово.
За приема при Алейдин се обадете на телефон:

0876 964 356
АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.
Хора, които не са сигурни в себе си и звънят с цел подигравка е желателно да не си навличат грях на душата. Господ всичко връща на този свят и удря на най-милото - здравето, късмета, децата и родителите.

Публикувана на
29 Ноември 2019 година