Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Многотонажната перхидролка да се представя за слаботелесна

Видяна: 24156 пъти

Поредна шокираща снимка на Андреа взриви социалните мрежи. Певицата, която е напълняла рязко в последните месеци, изглежда наистина ужасяващо. Бившата полузвезда на фолка, която не е вадила хит от цели 6 години, а градеше имидж единствено покрай мнимата си любов с Кобрата, прилича на изскочила от нискобюджетен филм на ужасите.
Още повече, че до нея позира мъж с черна тениска с надпис "Смърт за шпионите"."Тази снимка навежда на странни асоциации. Чудна двойка са - мъжа прилича на касапин в свинеферма, застанал до розовеещата Андреа", смеят се зевзеци в социалните мрежи.
Огромно отекло лице с размерите на месечина, целулитни баджаци и смело извадени на показ меки гърди, провислани почти до пъпа - това се вижда от втрещяващото фото на Теодора, както се казва по паспорт родената край Сапарева баня певица.
Дебеланката не спира да се изживява като сексбомба и да провокира с вулгарно облекло, което в нейния случай действа наистина страстоубийно. Тя старателно ретушира всички свои кадри и публикува снимки, на които 60% от сланините й се изпаряват. Феновете й са бесни от наглостта на многотонажната перхидролка да се представя за слаботелесна. Сега непрекъснато е дебната, за да бъде изловена в "натурален вид" и разобличена.
Разкриването на реалната външност на Андреа чрез фотосвидетелства обаче всъщност е много полезно за нея. Така на мига се опровергават гнусните слухове, че от няколко месеца тя заработва в чужбина по специални тарифи. "Кой мъж ще даде и 100 лева за това прасе?! Категорично не може да е вярно", отсичат естети.лупабг

Публикувана на
20 Ноември 2019 година