Новина от категория България
Архив на публикациите

„Мис и Мистър Северозападна България 2019”

Видяна: 18971 пъти

Най-големият конкурс за красота в Северозапада – “Мис и Мистър Северозападна България 2019”, се проведе в събота на 163-годишната сцена на НЧ “Постоянство ‘1856” в Лом, съобщи организаторът на конкурса Иво Йосифов, предава БулНюз.
В четиринадесетото издание на конкурса за престижните титли се бориха победителите от регионалните конкурси и кастинги във Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй, Мездра и Чупрене. Те дефилираха с новите колекции на официалния дизайнер на конкурса, изработени специално за конкурса на уникална сребърна сцена.
Новите „Мис и Мистър Северозападна България“ са модели и са познати лица от много музикални клипове реклами и филмови продукции.
Катерина Ермакова е “Мис Лом 2018”. Тя е на 21 години и изучава две специалности “Маркетинг” и “Фитнес инструктор”. Мартин Михайлов е на 31 години от Мездра. От 18 години се занимава с бодибилдинг и здравословно хранене като последните 4 работи и с деца с увреждания. Състезател по силов многобой (Айран Мен). Организатор e на силово шоу с благотворителна цел в помощ на бездомните животни: “Силните срещу насилието над животни!” Второто място в класацията заеха Светлана Стойкова от Козлодуй и Робърт Станков от Видин.
На трето място се класираха представителите на Враца и Берковица - Никол Николаева и Георги Цветков.
Гостите на бляскавото събитие се насладиха на лауреата на много национални и международни конкурси Ралица Младенова- солист на ВГ “Шоколадче” и рапъра Danny boy. Концепцията на модният спектакъл бе подчинена на каузата - „Северозапада не е черно и бяло… – Северозапада е ЦВЕТЕН!“ блиц

Публикувана на
19 Ноември 2019 година