Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Разглезен син уби баща си, спрял му джобните

Видяна: 17873 пъти

Разглезен син плейбой уби собствения си баща и се опита да замаскира убийството като самоубийство, след като му били спрени джобните в размер на 1000 долара седмично. Томас Гилбърт-младши ще лежи 30 години в затвора, "по пет за всеки куршум", с които е убил баща си Томас-сатрши, банкер от "Уолстрийт".

34-годишният стрелял по баща си шест пъти през 2015 година в дома им в Манхатън след спор, по време на който бащата заплашил сина си, че ще му спре кранчето. Томас-младши е получавал по 1000 долара седмично джобни пари, като родителите му плащали и наема в размер на 2 400 долара месечно.
Роденият със сребърна лъжица в устата светски лъв е бил член на ексклузивен частен клуб за пътешествия и обикалял света, заобиколен от лукс, който изцяло бил плащан от 70-годишният му баща. Родителите дори били платили колата му, луксозен всъдеход "Джип", както и глобите му за паркиране.
Според слуховете, богатството на семейството възлизало на около 200 милиона долара, но се оказало, че повечето пари били блокирани в различни финансови инструменти. Банкерът започнал да прави ревизия на своите финанси. Шели и Томас-старши решили да намалят джобните на сина си и да го окуражат да си намери работа. Джобните на плейбоя били намалени до 400 долара седмично, като му било казано, че кранчето в бъдеще може да бъде спряно тотално.
Джобните на Томас-младши били намалени до 300 долара. Тогава разглезеният младок се появил неочаквано в дома на родителите си. Поводът бил, че искал да говори с баща си за бизнес. Помолил майка си да напусне жилището, за да му вземе сандвич и кола - напитка, за която той знаел, че родителите му не държат у дома си. Когато тя се върнала, забелязала, че синът ѝ си бил тръгнал. След това намерила съпруга си на пода до спалнята им в локва кръв. Младши бил оставил пистолета в ръката на баща си, за да замаскира убийството си като самоубийство.блиц

Публикувана на
18 Ноември 2019 година