Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Линдарева отваря нова страница в живота си

Видяна: 19459 пъти

Зорница Линдарева отваря нова страница в живота си. Известната манекенка, чийто участия в "Биг Брадър" се помнят и до днес, вече е с чисто нов имидж. Новата визия на красавицата е абсолютна изненада за последователите й в социалните мрежи, които едва ли са очаквали чак толкова драстична промяна в любимката си. Вече няма да носи екстеншъни на главата си, а вместо това ще има по-семпла и делова подстрижка.
"Предприех всичко това, защото не желая хората да ме приемат като фатална жена. Никога не съм била такава", сподели тя пред "Уикенд". Наскоро дори е получила покана да бъде лектор по темата "Комуникацията между хората" в столичен център по психология.
След като чула предложението, веднага се съгласила, защото психологията е нейна отдавнашна страст, само че в последния момент отменила ангажимента си. Причината - негативен коментар по неин адрес в интернет от страна на психоложка.
"Някаква психоложка написа много обидни думи за мен в сайта на центъра. Не исках да влизам в конфронтация, затова реших да не чета заплануваната лекция. Нямам желание да се забърквам в излишни скандали", категорична е Линдарева./show.blitz.bg

Публикувана на
18 Ноември 2019 година