Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Зрител: Погнусен съм!

Видяна: 30640 пъти

От години не гледам опростачващото шоу на Слави Трифонов и се чувствам много добре. Преди дни, но само за да бъда информиран, си пуснах да видя новата телевизия на Трифонов, за която се тръби от известно време. Но вместо телевизия видях картина като на второкласна кабеларка.
Стоян БИНЕВ

Какво друго забелязах: същите тъпи смешки, вулгаризми и цинизми, че даже и нецензурни думи, музикална и всякаква друга чалга, от която се погнусих. И това от човек, претендиращ да влиза в политиката. За жалост, голяма част от народа харесва чалгата в различните й разновидности, затова Трифонов явно произвежда това, което се търси. И се надява неговите зрители един ден да гласуват за него на избори. Боже опази от такива хора, които пропагандират ниски страсти, да попаднат някой ден в управлението на държавата. И без това едва кретаме, тези ако дойдат, съвсем ще го закъсаме.
Затова опичайте си акъла и не се подлъгвайте за пореден път по нови „спасители”, че после да няма пак разочаровани. Аз лично повече няма да си пусна телевизията на Трифонов, не мога да ви накарам да направите същото, но ако ви е останал здрав разум и мислите доброто на децата си, замислете се.ретро

Публикувана на
17 Ноември 2019 година