Новина от категория България
Архив на публикациите

Как Мая пълни гардероба си

Видяна: 18605 пъти

Провалилата се на първия изборен тур за кметското място в София Мая Манолова си повдига настроението с шопинг. Тя бе засечена да влиза в скъп столичен бутик за дамска мода, намиращ се в почти идеалния център на столицата.
Въпреки че до там има удобен градски транспорт, очевидно, когато няма камери наоколо, не се възползва от трамваите и метрото, а се движи с лъскава шкода. Шофьорът на бившата омбудсманка я остави на сантиметри от входа на луксозния магазин и търпеливо изчака суетната дама да подбере нови попълнения за гардероба си. Справка със стоките във въпросния бутик показва, че палтата от новата им колекция се продават на цени от 715 до 1190 лева. Голямата ѝ слабост – късите рокли, също държат колосално високи цени. Най-евтините започват от 475 лева, а най-скъпите прехвърлят 5 стотака. Любопитна подробност е, че конфекцията в магазина е българско производство.
Манолова неведнъж е подчертавала, че държи на родните дизайнери, но никога не е споменавала, че дрехите им могат спокойно да се конкурират по цени с тези на световни модни къщи.
Близки издават, че личният ѝ гардероб се оценявал на сума, достатъчна за апартамент в някой от спокойните квартали на столицата. Най-скъпите й модни изкушения са дамските ѝ чанти, които струват хиляди евро. Дори по време на кампанията си тя не се посвени да се кипри пред скромни пенсионери с дизайнерските си шедьоври на „Шанел“ и „Луи Вюитон“ за по 1500 евро всяка.ретро

Публикувана на
17 Ноември 2019 година