Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Къде изчезна зеленооката Ралица!?

Видяна: 24560 пъти

Красивото лице на американския гигант Си Ен Ен в продължение на повече от 21 години Ралица Василева е решила окончателно да скъса с професията след фалита на чикагско-доспатския телевизионен проект Би Ай Ти.
"Щатският пазар не е като българския, където от 30 години гледаме едни и същи муцуни, докато започнат да фъфлят и да се напикават в студиото. Американците търсят млади лица и винаги съм била наясно с това, така че е време да се оттегля с достойнство докато е време", обяснява зеленооката ексводеща.
56-годишната Василева се подложи на пластична интервенция, за да изглади бръчките и да махне торбичките под очите си. Остана твърде недоволна от резултата и се отказа повече да ляга под ножа.
След като приключи с братя Вълневи, работи за кратко като стратег в голяма датска медийна компания, но напусна след по-малко от 6 месеца, защото животът в САЩ й липсвал твърде много.
От тази есен е хоноруван професор на държавния Университет на Джорджия в катедрата по масова комуникация. Заплатата й е в порядъка на 55-60 000 долара годишно - поне 3-4 пъти по-малко от парите, които взимаше като водещ в Си Ен Ен. Радва се обаче на спокойствието и рутината на новата си работа.лупабг

Публикувана на
14 Ноември 2019 година