Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

БГ Барби си търси мъж

Видяна: 16165 пъти

Това може би е дамата с най-ексцентричен външен вид в границите на България... и не само. Редица чужди предавания и медии проявяват интерес към Андреа Иванова, която стана известна с прозвището BG Барби. Преди броени дни, блондинката стана на 22 години и сложи хиалурон в устните си - за 16 път! Ново, 17-то инжектиране предстои през този месец.
Въпреки това, няма пластични операции по себе си, но мечтае да сложи силикон в гърдите си възможно най-скоро. Екстеншъни, платинено руса коса и тежък макиаж са другите задължителни компоненти за Андреа, но тя избягва да ги слага, когато ходи на лекции.
Да, разбрахте правилно. BG Барби е студентка в Софийския университет и учи немска филология с избираем модул скандинавски езици. Различният й външен вид не влияе на отношението към нея от страна на преподавателите, тъй като 22-годишната Барби редовно посещава лекциите и се стреми да бъде изрядна. Тя твърди, че след трансформацията интересът от страна на мъжката аудитория към нея е огромен и много повече от преди, но половинка към момента няма.
Андреа Иванова е от Бургас. Флагман.бг откри атрактивната дама още през 2016 година, когато тя бе абитуриентка и се появи по фамозен начин на бала си. Ето какво още разказа BG Барби.
- Скоро вие празнувахте рожден ден! Разкажете ни за празника си?
- Празнувахме в ресторант, тип механа. Край мен бяха най-близките ми приятели от моето обкръжение. Получих също така и много подаръци, сред които обеци с кристали "Swarovski" и козметика, а от моята майка получих дрехи, които предварително си бях избрала.
- Обмисляте ли нови пластични интервенции?
- Обмислям да, но всяко нещо с времето си. Обещавам, че ще уведомя вас, медиите, когато ги осъществя.
- Все още ли има интерес от другите държави към вашата външност?
- Да, има все още интерес! Статиите за мен са преведени на всички езици и са разпространени в цял свят, участвах в документален проект за руската телевизия REN tv, както и в друг - с немска телевизия. Също така, дадох няколко интервюта и за британски медии, благодарение, на които се разпространиха новините за мен по цял свят. В момента имам покани от радиа в Южна Америка, както и за различни сутрешни блокове и предавания за Германия.
- Имате ли вече мъж в живота си?
- Не, в момента не съм обвързана.
- Колко пари до момента сте вложила в интервенции?
- Честно казано, не съм пресмятала точно колко пари точно съм вложила. Като се има предвид, че една ампула хиалурон е 600 лева..., смятайте...
- А коя е пластичната операция, която мечтаете да си направите?
- Операцията, която желая да си направя в бъдеще е да си поставя силиконови импланти в гърдите.
- Какъв тип мъже харесвате?
- Нямам определен тип мъже, който да следвам. Мога да харесам и по-светли и по-тъмни... нямам определен типаж за външност. Всеки е индивидуален и има своите положителни и отрицателни качества! Мога да харесвам коренно различни един от друг мъже, зависи от личността и дали ми е приятно и спокойно с този човек. Единствено смятам, че един мъж трябва да е по-силен от жената, за да може да се разчита на него в трудните моменти.
- Получавате ли често негативни коментари относно визията си и как ви влияе това?
- Да, наред с многото комплименти, получавам и негативни коментари и съобщения. Това е нормално, предвид нестандартната ми визия. Отрицателното мнение не ми влияе, тъй като аз се харесвам така и се чувствам щастлива с тази визия, а и тя ми донесе световната популярност, за което съм безкрайно щастлива.
- Как минава един ваш ден?
- Различно. Като цяло, посещавам лекции, излизам вечер с приятели или доста често прекарвам време в мола - сама! Това ми действа най-успокояващо - разходка, пазаруване и хапване в мола. А вечер доста често заспивам много късно, тъй като обичам да чета.
- В момента вие сте студентка. Има ли преподаватели от университета, които не приемат външния ви вид и как се отнасят те с вас?
- Не, нямам проблеми с нито един преподавател в университета, тъй като за тях е важно да посещаваш часовете и да изпълняваш студентските си задължения. За тях това, как изглежда студента, не е от значение, а и също така в университета много често не съм гримирана, тъй като рано сутрин нямам достатъчно време да се приготвям. флагман

Публикувана на
12 Ноември 2019 година