Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Българка плаща борчовете на английски комик милионер

Видяна: 30256 пъти

Известният английски комик Фреди Стар е оставил българската си приятелка да покрива дълговете му, включително 5000 паунда, пише Мирър. Нели Георгиева, 46-годишна, която го намери мъртъв през май в дома му в Коста дел Сол, на 76 години, е преследвана заради борчове, които таю натрупал от години.
"Фреди никога не е платил нищо," казва тя. „Сега трябва да платя много пари, но нямам толкова. Те са за сметки за вода и общински такси, включително за споделения басейн в комплекса. „Същото беше и с електричеството. Фреди не даде пари и трябваше аз да платя почти 2 500 паунда. " Комикът, който спечели милиони през 70-те и 80-те, цял живот пренебрегвал сметките си. Бащата на шест деца помолил Нели да се омъжи за него, преди сърдечен удар да го убие. Бившата медицинска сестра, която работила в дома му четири години, каза, че разбрала за дълговете му, когато двама съседи започнали да искат да плаща сметките. Нещата тръгнали зле, когато Фреди загубил дело за клевета срещу Карин Уорд, която казва, че той пъхнал ръка в полата й през 1974 г., когато била на 15 години. Съдия на Върховния съд решил, че казва истината и адвокатите й осигурили обезщетение, което му струвало апартамента в Коста за 170 000 паунда. Апартаментът бил обявен на търг, но комикът умрял преди да бъде продаден.
Той се преселил в Испания и използвал кислородна маска в последните си дни, преживявайки четворна операция за байпас на сърцето през 2010 г.
Фреди печелил 2 милиона паунда годишно в своя пик и притежаваше яхти, хеликоптер и кон.блиц

Публикувана на
10 Ноември 2019 година