Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Рокфелер искал да вземе на работа Тодор Живков

Видяна: 23080 пъти

Рокфелер искаше да се срещне с Тодор Живков. Той казва след разговора с Тато, че ако го махнат, ще го вземе на работа при него. Това свидетелства ”Човекът-протокол” Борис Джибров.
Пред БНТ от преди години той коментира и ситуацията около 10 ноември: Никой не можеше да свали Тодор Живков защото нямаше кой. Нямаше такива герои. Не че толкоз му беше страх. А имаше и страх естествено, а нямаше за какво. Така вижда знаковата 1989-та и знаковата дата 10 ноември д-р Борис Джибров - човекът, формирал единния държавен протокол на Народна република България.
Михаил Горбачов завидя на Тодор Живков и го махна. Ако не го беше махнал, щеше да го убие, казва още Джибров.
Според него България не може да съществува, без да бъде управлявана от чужбина. Той определи проблема на Живков в това, че не е намерил човек, който да го замести, затова и реално неговите заместници очевидно не са били на място.
„Казвах на Андрей Луканов, че не може да управлява държава, че ако дойде някой при него и му каже, че е гладен, той няма да разбере за какво става въпрос.“ посочва Джибров и подчертава, че за Живков, каквото и да говорят, "той не е крал, за разлика от много други".фрогнюз

Публикувана на
10 Ноември 2019 година