Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Какво станало след като Роксана спряла да носи всяка вечер чанта, пълна с пари

Видяна: 24760 пъти

Роксана разревала колеги с актуалния си хит „Спомени”, сподели тя при последната си медийна изява, видя HotArena.

„Не съм очаквала, че толкова много колеги ще ми звъннат, плачейки. В първия момент казах: „Абе, защо ревете?”, споделя Роксана. В момента гласовитата циганка работи по дует с колежка, чиято самоличност пази в тайна.
„Имах много емоционални моменти, в които съм се чувствала много сама. Такъв е моментът, в който забременях. Откъснах се от средата си, спрях да пея, спрях да работя”, споделя Роксана и допълва, че именно тогава видяла истинските лица на много хора, които уж са я обичали и ценили.
„Хора, които са ме прегръщали, целували, защото не се прибира Роксана, а се прибира Роксана, която има една чанта с пари. И в един момент, когато спреш, ти не носиш толкова много пари и не си толкова важен за тези хора... Лица, на които съм давала, раздавала, а не получих една чаша вода. Тези, които са били до мен, ще останат до мен... Броят се на едната ръка”, призна емоционалната ромка.
Роксана не може да се примири и с поведението на някои свои колеги. Преди време певицата призна за обтегнати отношения с друга изпълнителка, с която преди били приятелки. Тя не разкри самоличността на колежката си. Чуди се защо някои колеги са се самопровъзгласили за звезди и по какво се измерва величието им, а други остават встрани от измислената класация.

Публикувана на
10 Ноември 2019 година