Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гилотината на лорд Минчев

Видяна: 21899 пъти

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Упражнения по стил при Кривошиева и Роси
Ето как трябва да се изпрати eсента и да се посрещне зимата. С чаша шампанско, разбира се, но и с повече мъдрост в избора на облекло. Нека не бъда болезнено критичен, но ще приседна за малко с поглед в скута на актрисата Роси Русева, където се е упражнил в шивачевство анонимен дизайнер. Ако пък не е анонимен, моля за извинение и продължавам нататък. Питам се, цялата рокля от едно парче плат ли е направена и ако да, това обяснява многобройните гънки и прихлупвания, резките смени на пропорции и залитането на текстила от основна дреха към шал. Дали пък не е компрес, мисля си, това което закрива гърлото, комай двете актриси често пеят на сцената и при течение могат да са настинали. Мама слагаше хардал, но дано Роси е намерила по-съвременен цяр. Колко е хубаво да видя Ирен Кривошиева тук. Полата и, също в анималистични шарки, образува илюзията за разстроена възглавница, хвърлена преди минута към закъснял съпруг. Деколтето на черната блуза е толкова голямо, че подозирам кражба на огромно парче плат, с което виновникът сигурно си е направил сако. С много обич, до утре, до утре, до утре…В другия спектакъл.
Камен Во ВОди модно хоро във Виена
Артистично разнообразие внесоха в мразовития виенски пейзаж трима български актьори. В центъра на забавния кадър, Георги Мамалев сякаш изпълнява роля от Отело, пристегнат с вълнен шал, умилително небрежен в общата модна неразбория. Забавно е и сакото мамалево, показващо се изпод топла шуба, напълно неподходяща за карираната риза най-отдолу. За да успокоя добрия си приятел ще кажа, че аз имам почти същата, но я нося с правилното палто. Тончо Токмакчиев държи горното До на собствената си естетическа опера, като фалшивите моменти в нея сами личат от разгърденото кожено яке, вялата риза и още по-изтормозената тениска, притисната зад бетонната и ограда. Камен Воденичаров сякаш най-много се наслаждава на общото безстилие и като истински Телец се е предал на милостта на плетен пуловер, претендиращ за жилетка. О, Господи, как можах да пропусна! Погледнете островърхата кула зад тях. А сега, моля, насладете се и на шапките им.
Кацарови – цветови близнаци с Близнакова
Вокална група „Много ни се струпа” в подновен състав, представя Царицата на модата, премиера…В главната роля е Силвия Кацарова, чиито кораб така е отминал правилните бутици, че се натъкваме на едно банално черно, направо баТално, декорирано тук там с дантела. Някакво неясно бижу показва, че „има обич, има радост” но не с този блясък, очакван от звезда с ранга на Силвия. До нея, дъщеря и Теди, не възпира гърдите си да опознаят света и те правят това иззад кулисите на доста освободена блузка, без две липи отпред, както би казал поетът. Черен кожен панталон е трафик на огромна наслада за мен, още повече че окончава с глезени, изпод които цъфтят налъмите, простете, обувките на красивата лейди. Където двама, там трети е Катя Близнакова, близнак на всички мои кошмари в гардероба. Тя е в черно, черно, черно. Кога беше Хелоуин? Да, тези дни…Нека им кажа, че не боли дами с положение да се обличат в лилаво, червено, зелено. Защо не превърнат цветовете на косите си в една рокля или сако.

Публикувана на
09 Ноември 2019 година