Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи до следващата събота

Видяна: 21680 пъти

Овен 21 март – 20 април
Предстои тежък уикенд, с неочаквани обрати в отношения и връзки, с трудности на всички нива и опасност от инциденти. Намалете темпото. В понеделник апетитите за кокала са огромни, а конфликтите неизбежни. 12-и носи смирение, а на 13-и чакайте приятна вест и изгодни предложения. На 14-и всеки мисли само за себе си. В петък не се обвързвайте с никого на никаква цена. 9-и. Ден само за любов. 10-и. Ден за екипна работа и съвместни инициативи. 11-и. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ прикривани до момента чувства и страсти. 12-и. Днес всеки ще получи своята печалба и ще остане удовлетворен от сделките, които направи. 13-и. Силен и успешен ден.14-и. Ще срещате широко отворени сърца. 15-и. Оплитаме в мрежи от лъжи и завоалирани действия.
Телец 21 април – 20 май
В събота отделете време за разкрасителни и лечебни процедури. В неделя ви чака важна сбирка и посещение, на което ще ви тестват, оглеждат и преценяват. На 11-12-и вие ще командвате парада, ще получавате максималното и ще доминирате в отношенита. 13-и ще донесе информации одобряващи личната ви кандидатура. Правите силен ход и на 14-и. На 15-и бъдете внимателни. 9-и. Лесно се усвояват знания и умения. 10-и. Препоръчва се работа в екип. 11-и. Денят ще донесе непредвидими случайности. 12-и. Луната от Телец е в опозиция на Слънцето и Меркурий. 13-и. Ще направите своя успешен ход. 14-и Всеки е с маска и с грим, които скриват истинските намерения и настроения. 15-и. Нищо не е такова каквото изглежда.
Близнаци 21 май – 21 юни
В събота отделете време за себе си, за ободряващи и разкрасителни процедури. За неделя планирайте представителни срещи на групата и на екипа, в които се изявявате извън работно време. Предстоят коренни обрати. 11-12-и носят пари, но и разходите ви се увеличават. На 13-и Луната навлиза в Близнаци. Пътувайте, уредете срещи на място. 14-и е ден на изневери, а в петък лесно падате в капани. 9-и. Отново ще се появи стар проблем, но този път вече ще съберете сили и ще го решите. 10-и. Препоръчват се участия в колективни инициативи. 11-и. Не правете планове. 12-и. Ден на умереността. 13-и. Ден на двойнствени игри. 14-и Всеки на своето ниво ще получи по заслуги. 5-и. В желанието да спечелите и привлечете някого може да влезете в капана и да попаднете под ударите на закона.
Рак 22 юни – 21 юли
Очертава се тежък и неблагоприятен уикенд. Не работете извънредно и не поемайте ангажименти, които ще ви напрегнат и дотежат. Вероятни са здравословни проблеми. На 11-и предстоят коренни обрати в работата и в живота. 12-и е ден за помирение. На 13-и направете важна крачка напред подновете дейност и договор. 14-и сваля маските, а на 15-и вечерта попадате в мрежи за наивници. 9-и. Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. 10-и. Добре е да се работи в екип. 11-и. Ден на краткотрайните и измамни връзки и удоволствия, за които после дълго ще се плаща. 12-и. Денят се свързва с човешката душа. 13-и. Ден на печалби и придобивки. 14-и. Днес всеки има своя резервен вариант. 15-и. Ден на мрежата. Откажете се от действия в сивата икономика.
Лъв 22 юли – 22 август
Очертава се чудесен уикенд, в който вие ще налагате правилата и ще насочвате в желаната от вас посока действията и амбициите на другите. Свикайте семейния съвет и работете екипно в неделя. На 11-и се очертават мълниеносни промени в живота на родените в първата декада. Не правете планове, нещо ще се обърка. На 12-и работите за чужди интереси, но на 14-15-и правите силен ход. 9-и. Ден за представителни срещи и престижни участия. 10-и. Сега е момента да организирате съвместни участия, събрания на екипа и колектива, в който се изявявате или тренирате. 11-и. Рисков ден за родените в първата декада. 12-и. Родените във втората декада днес попадат под ударите на чужди претенции и амбиции. 13-и. В началото на деня рискуват повече родените след 15 август. 14-и. Днес всеки получава това, което е заслужил в миналото с действието или с бездействието си. 15-и. На всички нива са заложени капани.
Дева 23 август – 22 септември
Очертава се успешен уикенд с възможности за внедряване в нова среда, за покани и срещи важни за бъдещето ви. Всеки контакт ще е от значение. Постарайте се да изглеждате на ниво и да покажете такова. На 11-и големите ви врагове взаимно ще се елиминират и в утрешния ден вашата кандидатура може да излезе на преден план. Вечерта на 13-и е рискова. На 14-15-и ви очакват грижи и раздели. 9-и. Отделете време за себе си, променете прическа и визия. 10-и. Казано е, че „в спора се ражда истината”. 11-и. Родените в първата декада ще направят силен ход, ще получат по различни канали и начини това, към което се стремят и искат от дълго време. 12-и. Ден с хармонична и ведра енергетика. 13-и. До обед ще свършите много работа. 14-и. Родените във втората декада ще бъдат подложени на натиск от няколко страни. 15-и. Родените в третата декада са на прага на опасни връзки и обвързване, което ще им донесе само неприятности и загуби.
Везни 23 септември – 22 октомври
Очертава се рисков уикенд. Трудно сдържате експлозивната си реакция спрямо всичко, което ви изнервя. Късате важни връзки. 11-и ще донесе обрати, носещи предимства, докато околните губят. На 12-и да не се отива в крайности. 13-и идва със съобщения, за които някой ще почерпи, а друг ще стегне куфарите. 14-и носи заслужени предимства, а на 15-и в мрежите ви ще попадне голямата риба. 9-и. Марс от вашия знак образува конфликтни аспекти с Луна, Сатурн и Плутон. 10-и. От няколко страни ще чувате призив, ще получавате предложения, които взаимно ще се изключват. 11-и. Ден на огромните апетити, на желанието да имаш повече от другия, да се изкачиш на раменете на колектива и да вземеш максималното от общо спечелените екстри и ресурси. 12-и. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. 13-и. Ако в този ден нито за миг не загубите чувството си за мярка ще се похвалите с победи и придобивки. 14-и. Ден на огледалото. 15-и. Вие сте рибаря, който може да улови своята златна рибка.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
През уикенда ще постигнете много, ще привлечете съюзници и ще си прекарате добре. Събирайте сили за проблемите, които ще ви засипят още от понеделник. 11-и е ден на неочаквани обрати, на кризи в отношенията и конфликти на всички нива. 12-и разпределя роли и отговорности. На 13-и правите успешен ход. 14-и налага дистанции. В петък се залагат капани на страстта и амбицията. 9-и. Ден на преобразяването. 10-и. Уредете си представителни срещи, включете се в публични изяви и чествания, особено ако приятели и близки имат важен повод за срещи и тържества. 11-и. Под влияние на тежки звездни аспекти. 12-и. Ден на балансираната политика. 13-и. Не бързайте. 14-и. Днес ще се водят двойнствени игри, ще се действа подмолно и с желание да се извлекат максимални облаги от връзките. 15-и. До обед отбивате атаките на нелоялната конкуренция. Ден на мрежата.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
За вас предстои уикенд с много екстри, с приятни срещи и запознанства, с шансове за участия в престижни мероприятия, на които ще срещнете бъдещи спонсори. Нищо важно да не се планира за 11-и. Очакват се промени и рокади на всички нива. На 12-и ще разделите неделимото, а на 13-и ще получите дължимото. 14-и носи проблеми в любовта, а на 15-и се пазете от обвързване. 9-и. Облечете новите дрехи и бързайте на среща със случайността. 10-и. Ден за работа в екип, за среща на спортисти и треньори. 11-и. Всички искат от всичко и по много, без да се интересуват дали може да го получат, дали са в правото си и дали другите са склонни да им го дадат.12-и. Светъл и спокоен ден. 13-и. До обед правите силен ход и получавате изгодни оферти. 14-и. Ден на леденото сърце. 15-и. Родените в третата декада ще бъдат обект на атаки и компроматна игра.
Козирог 22 декември – 20 януари
На 9-и е време за разтоварваща програма, а в неделя се занимавайте с личното си хоби. Бъдете с хората, с които имате общи интереси и занимания. На 11-и ще се случават изненадващи събития, които ще проправят пътя ви напред. Конкуренцията губи позиции и предимства. На 12-13-и чакайте придобивки и повишение. На 14-и дистанциите се увеличават. На 15-и лесно попадате в капани. 9-и. Позволете си релаксиращи процедури, посетете център за разкрасяване и се погрижете за визията си. 10-и. Трудно ще се разберете с близките и децата. Назряват конфликти между поколенията. 11-и. Ден на големите апетити и амбиции. 12-и. Ден на балансираната политика. 13-и. Ден на животопроменяща и успешна крачка напред към нови дейности и хоризонти. 14-и. Ден на маска и грим, под които трудно ще забележите истинските гримаси, намерения и чувства. Изчакайте. 15-и. Ден на мрежата и на хората с хищнически интереси и амбиции. Отминете без внимание тези, които ви подхвърлят предизвикателства.
Водолей 21 януари – 19 февруари
На прага сте на важно обвързване в полето на творчеството и любовта. През уикенда обирате овациите и печелите публичното одобрение. 11-и носи неочакван обрат в живота на родените до 1 февруари. На 12-и преди да поискате дайте, финансирайте и обезпечете начинанията на близък. На 13-и правите голяма крачка напред. Чакайте повишение и преназначение в следващите два дни. 9-и. Ден на пръстена и колелото. 10-и. Сега е момента да намерите нова група по интереси или да заемете престижни позиции в старата. 11-и. Навлизате в рисков период. 12-и. Един от дните, в които трябва да смириш амбицията, да се съгласяваш с шефове и колеги, дори и да не си съгласен с това, което става и се предприема. 13-и. Днес е особено опасно да отивате в крайности в отношенията и емоциите. Внимавайте с алкохола и стимулантите. 14-и. За вас денят има своята тъмна и светла половина. 15-и. Ден на ненаситните апетити. Родените в третата декада ще получат своя шанс.
Риби 20 февруари – 20 март
До 13-и на обед бавно и полека излизате от зациклянето, решавате проблемите, постигате неотложните си цели и намерения. След това до съботния ден ще газите в мътната вода на неуредените и фалшиви връзки, ще изневерявате не само на партньора, но и на себе си и ще губите без бой завоюваните позиции. На 15-и вървите и към закононарушения, които ще ви костват много. 9-и. Ще получите нова информация. 10-и. Всичко предприето ще носи успех. 11-и. Днес ще се случват събития, които ще допринесат за разслояването в обществото. 12-и. Ще спечелят дипломатите и хората, които винаги намират баланса в отношенията. 13-и. Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и до петък ще задейства тежки и неблагоприятни аспекти. 14-и. Ден на леденото сърце. 15-и. Родените в третата декада ще изпитват големи натоварвания и удари на съдбата. монитор

Публикувана на
09 Ноември 2019 година