Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Алекс Раева клета, вече е станала тройна

Видяна: 20679 пъти

Алекс Раева поведе неравна битка с килограмите след раждането, видя HotArena. Певицата роди преди три месеца, но все още не успява да свали и грам. Заради това и отказва да се появява на публични места и е скъсала със светския живот. Преди няколко седмици обаче се качи на сцената, за да изнесе първия си концерт след появата на дъщеричката си Лия. Външният й вид изненада феновете й.
Беше заложила на черна рокля със свободна кройка, която обаче вместо да прикрие излишните й килограми, ги подчертаваше още повече. Появиха се дори коментари, че дрехата изглежда като роба, каквито носи Наталия Симеонова, за да прикрие едрите си форми. Не е напълняла много в лице, но големият проблем е коремът й. Наедряла е доста от кръста нагоре, както и в бедрата и задните части. Заради това тя предпочита широки рокли, които да не я очертават.
Въпреки, че се опитва да не го показва, изпитва притеснения заради килограмите си, тъй като много от родилките успяват да се разделят с корема още първия месец след раждането. Повечето пресни майки набързо забравят и за отока в краката, който при нея все още е на дневен ред. Тревогите й са свързани с това, че няма да успее да върне предишната си форма, тъй като роди доста късно - почти на 39, а на тази възраст метаболизмът е доста по-бавен.

Публикувана на
09 Ноември 2019 година