Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„А г-н Сидеров мирише на алкохол..."

Видяна: 16653 пъти

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров влезе в поредна конфронтация със силите на реда. Малко преди 22,00 часа той разпространи кадри, снимани с камерата на мобилния му телефон от опита му да влезе в сградата на Столичната община, където обаче среща съпротивата на полицаите.
Сидеров снима няколко полицаи и твърди, че е бил обиждан от техни колеги, а по-късно настава почти ръкопашен бой със служителка на общината, която отказва да бъде снимана от него.
Не е ясно какво се е случило в общината и защо Сидеров е искал да влезе в сградата, преди да се е сформирал новият общински съвет, където националистът ще бъде представител на "Атака".
"Ще се видим на гей парада", казва атакистът на дамата. Високият тон продължава няколко минути, а полицаите се намесват в опит да спрат провокациите. От кадрите се вижда, че сблъсъкът е настанал около края на работния ден на общинските служители на "Московска" 33. Един от униформените на излизане от сградата на общината добавя, хванал се за главата като жест на изумление: "А г-н Сидеров мирише на алкохол..."  лупабг

Публикувана на
09 Ноември 2019 година