Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Нека бъдем НАДЕЖДА ЗА ДИМИТЪР!

Видяна: 112780 пъти

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на 20-годишния Димитър Щилянов, болен от рак, организират на 1.12. 2019г. от 18:00ч. в Дом на културата "Борис Христов" членовете на „Клуба на мениджъра” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”.
Димитър е от град Сливен. През май 2018г. е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост, момчето минава операции, редица химио и имунотерапии, в началото на тази година постига РЕМИСИЯ. Щастието не продължава дълго. През юли ракът се завръща, този път в гръбначния стълб, и се развива бързо. И този ад за Димитър започва отначало. Благодарение на адекватната реакция на лекарите в Пловдив, Митко е стабилизиран, бавно започва отново да мечтае и да се усмихва.
Отново с помощта на лекуващия лекар в Пловдив, откриват клиника във Виена-Австрия, където обещават иновативно лечение с много добра прогноза. Но средствата за това лечение са непосилни за семейството, а лечението е силно необходимо на това момче, за да се радва на живота. Билетите за концерта са на цена 15лв., могат да бъдат закупени на място или от „Клуба на мениджъра” към Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски”, като позвъните на телефон: 0885138121.
В програмата ще се включат много талантливи студенти и известни личности. "Ще се радваме да бъдете с нас и заедно и да подкрепим една кауза, която си заслужава! Нека върнем мечтите на Димитър и семейството му!", призовават студентите.

Публикувана на
08 Ноември 2019 година