Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Любовен хороскоп за уикенда

Видяна: 16958 пъти

Овен
Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за промени относно връзката ви и сексуалния живот. Колкото и да говорите, не забравяйте, че действията са по-силни. Нагласата ви един към друг е положителна.
Телец
Настроени сте на домашна вълна, но това сякаш ви притеснява. Не забравяйте, че няма нищо лошо, ако понякога искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или гледайки филм, а в края на деня се гушнете в любимия.
Близнаци
Винаги сте били харизматични и никога не ви липсвало дар слово, но този уикенд сте в стихията си. Както се казва – бихте могли да продадете лед на ескимоси. Сега е моментът да направите своите искания към половинката.
Рак
Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи или семейни ангажименти, които не търпят отлагане, но пък няма да ви скучно. Дори напротив – колкото повече ангажименти имате, толкова по-мобилизирани и подредени сте.
Лъв
Ще усещате много негативна енергия и завист около себе си. Може би заради връзката ви, може би заради работата или външния ви вид. Сбогувайте се с "празните" контакти в социалната мрежа, изтрийте стари контакти от указателя и ще ви олекне.
Дева
Чувствате се напрегнати, защото с половинката сякаш постоянно се чудите за какво да се скарате. Отдава ви се възможност да възвърнете позициите си и мирът да възтържествува, стига да сте достатъчно дипломатични.
Везни
Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което със сигурност няма да се хареса на партньора ви, но до конфликти няма да се стигне и слава богу, защото определено не сте в настроение за кавги.
Скорпион
Не е изключено ретроградният Меркурий, който е във вашия знак, да окаже влияние на настроението, а дори и на либидото ви. Не ви се прави нищо, нямате желание за излизане с приятели. Погледнете го от добрата страна – отдавна не сте прекарвали време насаме със себе си.
Стрелец
Обичайният ви позитивизъм е на изчерпване, защото вече усещате как „ви се качват на главата“. Борихте се дълго да не показвате слабост, но вече сякаш сте изчерпали и търпението, и емоционалния си лимит.
Козирог
Чувствате се заседнали в сивото ежедневие и бленувате за разнообразие. Поемете инициативата и организирайте разходка в планината или кратка екскурзия до близка дестинация.
Водолей
Имате семейни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, защото под напрежение не сте толкова ефективни, колкото ви се иска и е възможно да допуснете грешки.
Риби
Рибите ще се радват на спокойствие и позитивна енергия. Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в излишния драматизъм, характерен за чувствителната ви особа.

Публикувана на
08 Ноември 2019 година