Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Здравко Димитров още не казва кои ще са новите му заместници

Видяна: 21640 пъти

Новият кмет на Пловдив Здравко Димитров няма да представи екипа, с който ще работи, по време на тържествената сесия на Общинския съвет в понеделник, както беше обещал в началото на седмицата.
На 11 ноември новите общински съветници, градоначалникът и районните кметове ще положат клетва. Тогава ще бъде избран и новият председател на местния парламент.
Здравко Димитров обаче ще представи само новата управленска структура в Общината. След това ще получи ключа за кметския кабинет от предшественика си Иван Тотев.
В понеделник ще се запознае с ръководителите на важните дирекции и отдели. "Разчитам на всички. За назначенията на заместник-кметовете има време", каза той.
Най-вероятно в екипа му от досегашните вицета ще останат Йордан Ставрев с ресор обществен ред и сигурност и Стефан Стоянов, образование. Сигурни участници в новия екип засега са единствено Анести Тимчев /икономика, европейски политики и здравеопазване/ и Пламен Райчев /строителство, градоустройствена политика и общинска собственост/. марица

Публикувана на
08 Ноември 2019 година