Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Гъдулар от Лас Вегас, свирил на Японската принцеса

Видяна: 13237 пъти

„За 7 дни преживях пълна здравословна промяна! Отслабнах с 6 кг, от 94 станах 88, но по-важното, е че нормализирах кръвното и кръвната захар, спряха болките в гръбнака и въобще в опорно-двигателния апарат.“, радва се един от най-известните ни гъдулари Ангел Гаджев.
Живеещият от 18 години в Лас Вегас, САЩ музикант научава във фейсбук за човека, който му помагна: „Случайно видях статия и клип на Иво Папазов-Ибряма, в които той говори, че Иван Гарабитов го изправя на крака. Разказва колко зле е бил, не можел да се движи сам, и как чрез методиката на този уникален българин е проходил и постигнал огромни резултати само за 10 дни.“
Ангел Гаджев идва в България през октомври. За 1 седмица в център Гарабитов в Пловдив му прилагат матрично-ритъмна терапия, пие в комбинация сиропите „Дар от Гарабитов“ и „Мадал Бал“, прави специални лесни упражнения и дишания, ползва и апликатори за стъпалата.
„Видимото изкривяване, което имах в горната част на гръбначния стълб почти не се забелязва, постоянната силна болка и схващане в гръбнака изчезнаха, високата захар и кръвно влязоха в норма!“, споделя отървалият се от болежките. „Правих испанската версия на програмата - през деня пиех сиропите, вечер хранене и реално с ядене, без никакво чувство за глад и отпадналост, свалих 6 кг за 7 дни.“, споделя още той. За първи път от 20 години е ходил 5 км на поход в Средна гора заедно с Гарабитов.
Казва, че никъде по света не е виждал такъв метод.
Роденият в Раковски 53-годишен музикант е завършил музикалната гимназия „Широка лъка“ с българска народна музика. Като солист на държавен фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ и изпълнител с хор „Мистерия на българските гласове“ гастролира на шест континента. Свирил е с Иво Папазов и неговия оркестър, както и с известния български акордеонист Петър Ралчев. „Видях целия свят, дори свирих Ситно Шопско на Японската принцеса“, разкрива за Chicago.bg Ангел Гаджев.

Публикувана на
07 Ноември 2019 година