Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Оле мале, очаква ни заточение на остров Белене!!!

Видяна: 25880 пъти

Засичаният, че пладнешки погазва правилата за паркиране, като спира автомобила си както му скимне, адвокат Атанас Костов праща „кървави заплашителни писма“ до пловдивски медии. Подобно на юридическа мутра той поставя ултиматум, че ако до еди какъв си срок не свалят публикациите си, описващи своеволното му паркиране, щял да се разправя с тях по съдебен път. Само дето директно не отсича, че всички ги очаква в най-добрия случай заточение на остров Белене.

ПЛОВДИВ МЕДИЯ
Без да каже дума, че наистина е съгрешил, нарушавайки законите за паркиране в градска среда, г-н Костов обвинява медиите и конкретно „Пловдив медия“, че публикуването на номера на мерцедеса му е нарушение на Регламента за личните данни и Закона за защита на личните данни. Ако за това подлежим на наказание, следва и той да бъде санкциониран, колкото и да звучи абсурдно, тъй като сам е пускал във фейсбук снимка на чужд мерцедес, който му е запушил гаража, заедно с регистрационните му номера. А в последствие публикува и сигнала си до прокуратурата, който съдържаше също лични данни на тези, от които се жалва. Освен това адвокатът е публикувал във Фейсбук видео, на което записал как паркират в Пловдив прокурори, като на него ясно се виждат номерата на автомобилите им. Т.е., както се жалва той, изнесъл е нечии лични данни.
Следва сам да пусне заканително писмо до себе си и да обяви, че адвокат Костов ще даде на съд...адвокат Костов.
Обвиненията към медиите са, че със снимките, на които се вижда номерът на мерцедеса му, сме подронили всепризнатия му авторитет в момент, когото той е кандидат за кмет на Пловдив. Вероятно такова обяснението му защо под тепетата не се впечатлиха и не се втурнаха да пускат бюлетините за него. Изборният резултат е очевиден – провал.
В своята предизборна платформа той се обяви за „нулева толерантност към шофьорите, които си позволяват да спират на главни булеварди или други забранени за това места”. Видя се колко е „нулево толерантен“. С такъв ли двоен аршин щеше да управлява Пловдив този господин, питаме ние, с извинение, че публикуваме името му, с риск това да се приеме като изнасяне на лични данни.
И, адв. Костов, едно уточнение: ние ще продължаваме да следим кой как неправилно паркира, включително и Вас.

Публикувана на
07 Ноември 2019 година