Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Тайните през ноември падат

Видяна: 28520 пъти

Всеки един от нас се пита какво ще му се случи и то не след 50 години, а утре. В следващите редове ще разбулим завесата и ще ви разкрием какво точно ще ви се случи през ноември. Есента вече е тук, а вселената обещава, че ще има за всеки по нещо – понякога хубаво, а понякога лошо. Не мислете дълго, а проверете какво е отредила кармата за вас през следващите дни по време на един от най-тихите, пъстри и красиви сезони. За целта просто трябва да си изберете карта.

Карта 1
Този месец ще срещнете вашия ангел, който ще каже „Върнах любовта в живота ти!”. Доверете му се и очите ви просто ще се отворят. Ще срещнете човек, който не само ще ви обича, но няма да ви остави да потънете в проблемите. Ще ви помогне да се оттласнете към нови постижения, ще се гордее с вас и ще ви накара да се чувствате много по-добре. С влюбването ви ще освободите ума си и ще може да растете кариерно. Вселената ви дава карт бланш. Погрижете се за финансите си. Пестеливостта няма да ви се отрази зле.
Карта 2
Може би в сърцето ви се е настанила празнота. Това е сигурен знак, че е дошло време за промяна. Направете това, което ви се иска, не мислете, че „нещо ще се обърка”. Просто понякога трябва да се хвърлите с главата напред, не да премисляте всичко по 100 пъти. Движението е живот. Никой ден няма да се повтори, времето остава зад вас и трябва да го изживеете максимално добре, за да не съжалявате за пропуснатите възможности. Време е да сбъднете мечтите си, а Вселената ще се погрижи да премахне всички препятствия, които са се настанили пред вас. Дори и да сте грешни в чуждите очи, вие ще сте удовлетворени от себе си. Фокусирайте се изцяло върху вас през този месец. Така ще излекувате сърцето си.
Карта 3
Чакат ви големи промени. Почуствайте това, което сърцето ви желае и спрете да се притеснявате за мнението на другите. Разберете, че не само чаят, чехлите и одеялото са носители на топлина.
Топли са хората, емоциите и разговорите. Това са неща, които ни дават сили да живеем и да продължим напред. Необходимо е да си позволите да имате повече такива „топли” моменти в живота си. Оглеждайте се – подходящият човек е много близо до вас. Той ще ви помогне в борбата с тревожността и несигурността.
Карта 4
През ноември ви очаква съдбовна среща. Всичко ще е идеално – физическо приличане, интелектуално и емоционално еднакво ниво, а и материално този човек ще е привлекателно стабилен. Много вероятно отношенията ви с него да ви помогнат да получите това, за което мечтаете и никога не сте откривали с помощта на друг. Има едно условие – трябва да рискувате. Колкото и невъзможно да ви изглежда, а може би и рисковано. Просто опитайте. Чуйте сърцето си. Много чудеса не могат да се случат, без да поемете необходимия риск. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
05 Ноември 2019 година