Архив на публикациите

Рецепта за дълголетие на прочута лекарка

Видяна: 34160 пъти

Д-р Галина Шаталова е сред най-прочутите руски лекари. Тя е учен биолог, изследовател и лечител. Освен това има и дисертация по сърдечна хирургия. Дългогодишната си практика в медицината тя посвещава на разработването на лесни и приложими в ежедневието рецепти, които да ни помогнат да живеем по-дълго и да съхраним здравето си.

Д-р Шаталова не е между живите от 2011 г. Тя си отива на 95-годишна възраст, но заръките ѝ продължават да се изпълняват от целия руски народ, както и от хора от цял свят. Според д-р Шаталова основният фактор за продължителен и в същото време здравословен живот е пречистването на артериите.
Това трябва да се прави от всеки човек, навършил 30-годишна възраст. След всеки изминал ден артериалните ни стени губят своята еластичност, а от вътрешната им страна се наслояват вредни шлаки. Тези шлаки са много опасни и животозастрашаващи. Ако не се вземат мерки навреме, т.е. ако не се пречистят, запушените артерии могат да причинят редица усложнения като инфаркт, хипертрофия на сърдечния мускул и други проблеми, свързани със сърцето, от каквито страда по-голямата част на земното население.
Именно поради тази причина д-р Шаталова измисля ефективна рецепта. Нейният начин за предпазване от болести е много лесен и се прилага само веднъж в годината. Приготвя се от 2 с.л. счукан или смлян корен от валериан, 1 с.л. мед и 1 ч.ч. семена от копър.
В термос се слагат семената от копър и смленият валерианов корен. Сместа се залива с литър и половина вряла вода. Термосът се затваря и се оставя да престои в продължение на 24 часа. След това течността се прецежда и се добавя медът. Разбърква се и се прибира в хладилника на хладно.
Консумира се от студения чай по 1 супена лъжица 3 пъти на ден. Това трябва да стане половин час преди основното хранене. След като изпиете цялата отвара, можете да повторите същата процедура точно след една година.ретро

Публикувана на
21 Октомври 2019 година