Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Алена срина Весела Лечева

Видяна: 30000 пъти

Алена направо срина със земята кандидатът за кмет на Велико Търново от БСП Весела Лечева. Видната астроложка направи "астрален портрет" на популярата спортистка и социалистка, от който научаваме, че според звездната й карта Лечева е една безскрупулна жена и лъжкиня, напълно отдадена на парите. Добрата новина е, че тя няма никакъв шанс да стане кмет на старопрестолния град.
Ето какво буквално написа Алена за Весела Лечева, позовавайки се на астрологичните данни:
Родена в последния ден на земен знак Телец, с много планети в земни знаци. Упорита, несговорчива, със самомнението, че само тя е права, без значение дали говори с доказани факти или с измислени такива, хрумнали й в момента на разговора.
Изявен материалист, духовността в характера й е заличена. Вярва, че с пари всичко се купува.
Денят й на раждане още на младини я е потискал, заради заложената й колебливост. Със съзряването си е избрала житейска посока, където не хората са важни – те са само средството, за постигане на целите – лични, професионални и материални. Емоционалният й съдбовен път е причина да нанася неочаквани и болезнени удари на околните, без шанс да поправи стореното.
Изборният ден е в нейна лична година на ново начало, но в месец и ден, налагащи й такт, подчинение, откровеност. Лъжите я лишават от гласове.
Композитната й звездна карта е носител на изискване за анализ и умение да поднася извинения, но и позволява да придърпа към себе си сервилни хора, уви готови да я провалят.
Извод: Никакъв шанс да спечели изборите с коректност и почтеност.

Публикувана на
21 Октомври 2019 година