Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ламбо диша сам, чака да дойде синът му от САЩ

Видяна: 26640 пъти

Стефан Данаилов е по-добре, в съзнание е, диша без апарат, но все още е в реанимацията на Военно-медицинска академия. "Лекарите не дават и на нас повече информация, все още е рано да се каже кога ще бъде изведен от реанимацията. Успяхме да се видим за няколко минути и той, естествено, каза, че иска да си ходи вкъщи“, каза племенницата на звездата, режисьорката Росица Обрешкова.
Режимът на посещения при Мастъра е крайно ограничен, тъй като и най-малката инфекция би могла да бъде високорискова за състоянието му при отслабената му имунна система. Доведеният син на артиста Росен Цанков също е бил на кратко свиждане, очаква се тези дни от САЩ да пристигне и Влади Данаилов – синът на актьора от Ирен Кривошиева.
"В момента със Стефан Данаилов всичко е наред, той се шегува, храни се, но истинската дума за състоянието му е закрепен", призна биографът на проф. Стефан Данаилов – Георги Тошев, който е в Стокхолм. "Аз никога не съм губил надежда за него, но...това е Стефан Данаилов – всички знаем, че на неговите 76 години той едва ли ще се промени: няма да спре да пуши, да пие кафе..“, допълни журналистът. По думите му могло е актьорът да не бъде въвеждан в кома, роднините са дали съгласието си за нея. Лекарите го направиха, за да го лекуват по-безболезнено и да улеснят дишането му, припомни биографът на големия актьор. днесбг

Публикувана на
21 Октомври 2019 година