Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои понеделник е рисков ден

Видяна: 18788 пъти

• Овен
• Денят е свързан с разрушението и коренната реформа. Не предприемайте нови инициативи. Не хабете излишно сили, средства и енергия. Предприетото в момента няма да издържи проверката на времето, ще се прекрати или ще зацикли и ще ви постави в неблагоприятна позиция. Родените в третата декада може да имат и здравословни неудобства. Внимавайте с храната.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
Денят се свързва с изгнанието. Ако заминете за чужбина може да решите и да останете там. Ще бъдете подложени на натиск, ще се почувствате пренебрегнати и отхвърлени. Очертава се обединение на конкуренцията и колективна атака на работното място. Не се поддавайте на съблазни и не ходете по митинги. Където се съберат много хора ще прескачат искри. Щадете сърцето.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Близнаци
Засилва се склонността към скандали и авантюристично поведение. Апетитите нарастват. Другите да не очакват компромиси от ваша страна. Може да вземете животопроменящо решение, да купите еднопосочен билет и да прекратите губеща връзка. Миналото остава зад гърба ви. Проблемът е, че покрай изчерпаните и вредни връзки може да загубите и едно ценно приятелство.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
Не поемайте излишни рискове, както по отношение на семейните, така и на професионалните дела. Претенциите към вас ще се увеличат. Ще се почувствате притиснати и обезсърчени, ще се наложи да давате и да харчите излишни пари за чужди нужди и прищевки. Не се поддавайте на провокации и съблазни. В този ден за всички грешки ще се плаща с лихвите.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Лъв
Ден на хищниците, на хората с агресивно поведение и големи апетити за всичко и към всичко. Може да бъдете изместени от конкурент. Вечерта не замръквайте в рискови места. Вероятни са проблеми и неприятни случайности. Луната навлиза в Лъв и образува пречупващ аспект с Уран. Предстоят внезапни обрати и трансформации. Не правете планове, ситуацията коренно се променя.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Дева
• Днес всеки претендира и иска повече от това, което може и е склонен да даде. Някой ще се почувства ограбен и ще потърси друго място за развитие, за работа и любов. Контролирайте апетита, но не само по отношение на храната. Лесно се отива в крайности. Не взимайте прибързани решения за заминаване или за връщане. Приключвайте, но нищо не започвайте.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
Още от сутринта може да възникнат конфликти по незначителни поводи. Споровете се разгорещяват и на работното място. Никой няма да отстъпва от позицията си. Лагерите ще се оформят, ще качите кръвното и може да развалите важни отношения. Някой зарязва всичко и търси нов път за развитие, може би в чужбина. Старайте се да взимате само добре обмислени решения.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Скорпион
Днес извличате ползи от битките на другите. Отварят се огромни апетити. Ще спечелите дело и ще поставите на мястото му всеки, който ви се изпречи на пътя. Проблемът е, че на всички фронтове на живота ще се наложи да воювате. Дори и в любовта ще има елемент на принуда от ваша страна. Добре е другите да се съобразяват със съветите ви, но едва ли ще стане така.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Стрелец
Битката за кокала днес ще е жестока. До обед трудно пробивате в средата си. Хора с агресивно и безкомпромисно поведение не ви дават да си поемете въздух с претенции. От обед навлизате в силен и творчески период и в следващите два дни ще извлечете максимални ползи от всяка ситуация. Действайте активно, търсете си правата. До 24-и подпишете нови договори. Уговорете сделки.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
За родените в третата декада денят ще протече с повече конфликтни и рискови ситуации. Родители и деца не се разбират. Някой бяга от отговорност, а друг от училище. Повтарят са старите родови грешки и в любовта. Сексуалната енергия подкопава здравето. Денят е свързан с имиграцията, преследването и изгнанието. Ако заминете за чужбина дълго ще останете там.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Водолей
Очертават се спорове и конфликти на работното място. Ако закъснеете вечерта ще си имате проблеми и у дома. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Ще срещате опозиционно настроени хора навсякъде по пътя си. Ще се налага да играете подчинителна роля, за да запазите клиенти, партньори и приятели. Качвате кръвното и адреналина. Мислете повече за личните си нужди.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Риби
И докато другите спорят, нападат се и си вредят взаимно вие успявате да прокарате намеренията и идеите си и да се срещнете с нужните ви хора. Проведете конфиденциални разговори и срещи, потърсете капацитет за съвет и сами стартирайте консултантска дейност. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. В този ден върви тестова програма за лоялност.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Излизате от лична година седмица, в която е имало отлив в отношенията ви. Трудно сте пробивали на нови места за работа или за приятелски връзки и сте се чувствали по някакъв начин пренебрегнати. 2019 ще ви донесе късмет в работата и по-добро заплащане. Може да ви повишат или да започнете нещо ново. Приемайте всякакви ангажименти, защото през 2021 ще се наложи от нещо да се откажете. Родените днес трудно ще съвместяват семейните с професионалните отношения. Ако едното върви, другото ще куца. Имат дарбата да убеждават и вдъхновяват другите, но и да ги манипулират. Винаги може да разчитат на подкрепата на родените около 11 декември. монитор

Публикувана на
21 Октомври 2019 година