Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Култовата Атанаска от Павликени пропищя от мъжете

Видяна: 22021 пъти

Култовата Атанаска от Павликени стана герой в любовна драма с криминален елемент. Блондинката, която се прочу с онлайн клипчета с пиянски и вулгарни изцепки, вече няма гадже след 8 месеца любов, научи HotArena. Причината е, че най-новият й любовник я обрал и изоставил.
„Казват, че жените били заради парите с мъжете. При мен май е обратното. Оказа се, че са с мен само заради едно–парите ми. Бившият ми открадна трицифрена сума на раздяла. А следващите на мой гръб изкарват пари, защото те самите не могат”, избухна в емоционална изповед блондинката. „След 8 месеца съжителстване заедно, всичко приключи и дори се радвам, защото видях, макар и късно, кой стои пред мен. Всички мъже са еднакви., поне в това се уверих за пореден път”, казва още Атанаска.
„Коронният номер на скъсване е „Имам твои пикантни снимки, ще те направя звезда в интернет!” Или: „Ей сега ти хаквам фейсбука”, оплаква се Атанаска, чийто псевдоним в чалгата е Аксиния, пише „България днес”.
Павликенчанката е категорична, че повече няма да се довери на мъж и дори не търси нова връзка. И няма да се подлъже, когато следващият се опита да я омае със сладки приказки. „Не съм сама. Единственият човек, който ме обича истински, е кучето ми! Кучето не е като хората, а аз в моя живот вече не искам хора”, категорична е Атанаска.
Наскоро пишман певицата потресе феновете си и с разкритие, че ги е мамела, че е бременна. „Бъзиках се с вас. Коремът ми се беше получил от много бира, защото, както знаете, аз съм парти животно”, хили се Атанаска.

Публикувана на
17 Октомври 2019 година