Новина от категория България
Архив на публикациите

Данчето и Мая се счепкаха в ефир, Николаев ги плаши с жандармерия

Видяна: 17324 пъти

Голям скандал се разрази в ефира на Нова телевизия по време на дебата между кандидат-кметовете за София Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Двете дами започнаха бурен дебат по отношение на няколко от ключовите теми за развитието на столицата. Той обаче се разгорещи до такава степен, че водещите Виктор Николаев и Аделина Радева едвам успяха да укротят двете участнички, между които прехвърчаха искри.
"Моля ви се, нямаме жандармерия", ядоса се Николаев, който бе прекъсван на няколко пъти от кандидата на ГЕРБ и този, подкрепен от БСП.
"Изумително е поведението на г-жа Манолова през цялата кампания. Няма сила, която да прекъсне говоренето й", захапа я на няколко пъти Фандъкова. "Не ме прекъсвайте, аз ви слушах досега", контрира я Манолова.
Водещите дори бяха принудени да удължат времето за дебат на двете дами "Трудно е да водиш диалог с човек, който не може да чува. Вие бяхте лицето на задкулисието", коментира още Фандъкова.
В края на дебата двете коментира източниците на финансирането им. "Моята кампания е ясна, източниците на финансирането ми са ясни, това са партийните субсидии", призна кметът на София. "Кампанията ми се финаснира с граждански дарения, със собствени средства", заяви от своя страна Мая Манолова. блиц

Публикувана на
17 Октомври 2019 година