Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Продават спалнo бельо с лика на Ботев и Левски

Видяна: 15799 пъти

Безумна "патриотична" търговска оферта в нета разбуни духовете в социалните мрежи. За най-големите родолюбци се предлага изгодно да си купят спални чаршафи с лика на Христо Ботев и Васил Левски.
Спалното бельо не е особено евтино - за да спиш с великите ни национални герои се искат... 49,90 лв. За толкова се предлагат чаршафите с лика на Апостола и автора на "Хаджи Димитър". Комплектите се предлагат редом до тези с щампата на Роналдо и Неймар.
Стотици възмутени коментари заляха социалните мрежи заради гаврата с най-великите от историята ни.
"Ужас. Дотам стигнахме. Добре, че не могат да видят колко ниско може да падне тоя народ, за който дадоха живота си". В този дух бяха повечето гневни коментари във Фейсбук.
"Откак свят светува...потресаващо. Надявам се, нямат клиенти за тези артикули. Но пък в "Ла скала" предлагат да си изтръскаш пепелта от цигара връз Мария Калас или Марио дел Монако, а на Албинона съм виждала тоалетна хартия с лика на "Бийтълс"...", даде пример с подобни кичозни търговии потребител.
Други пък припомниха, че не за първи път националните ни герои стават жертва на подобни гаври. Преди време в търговски сайтове се предлагаха плажни хавлии с лика на Апостола. лупабг

Публикувана на
17 Октомври 2019 година