Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква този четвъртък

Видяна: 29646 пъти

• Овен
• Днес ще се води двойствена политика, ще доминира желанието за обсебване и използване. Проверявайте всяка информация. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници. Не сключвайте нови договори, ако не са ви ясни някои клаузи. Неблагоприятно за първа среща и за сключване на брак. Преговорите ще са неравностойни и губещи. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
• Ден на мрежата. Внимавайте с обвързването и не подписвайте прибързано нови договори. Неблагоприятно за сключване на брак. Лесно се изпада в зависимости. Четете дребния шрифт и отлагайте за следващите дни важните разговори. Има опасност от раздвоение на съзнанието при злоупотреба с алкохол, лекарства и стимуланти. Днес лъжем и позволяваме да ни излъжат.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Близнаци
• Ден на хищникът и неговата жертва. Няма други роли. Не очаквайте компромиси и не си позволявайте да правите такива. Всеки е тръгнал с голямата кошница. Преговорите ще вървят трудно. На път сте да сключите неравностоен договор. Лъжата е повсеместна. Прилагаме си хватки, които не носят добро и ползи за никого. Дистанцирайте се от общуванията в социалните мрежи.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
• В този ден няма да се спазват правилата. Лесно може да попаднете в лапите на ловки мошеници. Всичко да се проверява и то поне по две линии. Бъдете сигурни, че поне един от тримата, с които влизате в досег лъже и изопачава фактите. Ще се използват забранени методи в работата, ще се търси бързата печалба. Не подписвайте нови договори. Вечерта си поръчайте сън.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Лъв
• Отнасяйте се внимателно към предложените идеи. Днес сиренцето е в капана, измамите следват всеки наш избор. Всичко да се проверява. Неблагоприятно за всякакви обвързвания, за сключване на договори и брак. Обещанията няма да се спазват. И в любовта вървите към изневери. Вечерта преградите падат. В утрешния ден ще направите силен и стабилизиращ ход.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
• Дева
Лесно ще попаднете в капани. Навсякъде са заложени мрежи за наивници на всякаква възраст. Не се обвързвайте с нови договори, с големи поръчки и доставки. Майстори ще ви излъжат, производители също. Завъртате се в омагьосания кръг на законите, които не действат. Трудно ще докажете права и предимства. Ще плащате с лихвите за всяка услуга и некачествена стока.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
• Ден на мрежата, някой ще се хване в капана на илюзиите и ще позволи на мошениците да се възползват от ума, творчеството му и спечеленото от него. Ден на самотните творци, които са си научили урока, добре са защитили проектите си, не разчитат на случайна реклама или сделка. Може да направите полезни за друг личните си желания и амбиции. За всичко ще имате втори шанс и вариант.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
• Скорпион
• Ако добре сте си оплели мрежата днес ще уловите богат улов. Може да привлечете спонсор и съюзник, който ще играе по вашата свирка. Подписаните договори ще се неравностойни и дано извоювате повече ползи. Денят не е добър за годежи и сключване на брак. Едно обвързване ще се превърне във връзване за някого. Постарайте се да имате резервен вариант за измъкване.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
• Стрелец
• Опасен и рисков ден, особено за родените в първата декада. Не се обвързвайте за нищо и с никого. Най-лошият ден за годежи и сключване на брак в този месец. В отношенията властват измамата и двуличието, фалшът и лицемерието. Всеки се стреми да улови другите в капана на собствените си желания и амбиции. Не взимайте и не давайте заеми. Не изпадайте в зависимости.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
Отнасяйте се внимателно към новите идеи и предложения. Не реагирайте на натрапчивата реклама. Ден на мрежата, на зарибяващите програми и на досадниците, които ще ви провокират да направите прибързан и губещ избор. Колкото по-малко контакти имате, талкова по-добре. Не приемайте нови оферти, не сключвайте нови договори. Трудно ще разберете къде е уловката.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
• Водолей
• Всичко, което свършите сами ще ви донесе пари, късмет и слава още утре. Може да ви се наложи да се заемете с благотворителни проекти. Срещате хора затънали в пясъците на кризата, но и сами ще се нуждаете от подкрепа и съдействие. Ден на паяка, но и на човека-паяк, който може да ни върне самочувствието и да ни предпази от грешки в труден момент. Влизате и в двете роли.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
• Риби
Днес сиренцето е в капана, особено за родените в първата декада. Лесно може да бъдете убедени да купите негодна стока или да подпишете неизгоден договор. Ден на мрежата, която ни свързва, която дърпа конците и се опитва да ни направи марионетки в ръцете на чужди интереси, амбиции и политики. Не взимайте важни решения, не правете и не приемайте предложения за брак.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е тройка. Внедрете се в нова среда, подпишете нови или допълнителни договори. Имате още време за активно търсене на нови печеливши позиции. 2020 ще ви натовари с непредвидени ангажименти. Ще остареете и помъдреете. Ще се наложи да се грижите за повече хора. Ще поемете и част от родителските задължения. 2021-и ще ви донесе желаните промени, премествания и пътувания.
Родените днес ще бъдат известни и богати. Няма значение от каква позиция ще тръгнат. Чакат ги високи върхове в кариерата. Ще бъдат доста редкопръсти, ще искат най-хубавото. Няма да се задоволяват с неща втора употреба, но един ден може да се занимават и с рециклиране. монитор

Публикувана на
17 Октомври 2019 година