Новина от категория България
Архив на публикациите

С чалга песен за Тодор Живков провокират политиците

Видяна: 21594 пъти

Другарки и другари " е най-новият проект на набралия популярност изпълнител AX Dain , който се радва на рекорден брой гледания в Youtube !
В песента Ax Dain възпя Тодор Живков, с което иска да провокира българските политици да се замислят и да обединят народа, а не да го разделят. Да покажат уважение към българските пенсионери. Част от посланието е адресирано и към обикновения българин - да не се продава.
23 годишният певец, чието истинско име е Алекс, е от Севлиево. От малък е запален по музиката и вече е продуцент, композитор, текстописец на музиката, която прави. Има десетки хитови песни зад гърба си, които имат милиони гледания в интернет! Част от които са дуетни парчета с международно участие :AX Dain ft. Shanaya - I Love You, AX Dain - Wake Me Up, Baby (Събуди ме) ft. Penny Brice и др.
Други две парчета заемат сериозно място в плейлистата на Ax Dain и това е емблематичното име от близкото ни минало Магапаса, с което дава заявка, че се връща след дълго отсъствие отново на музикалната сцена.
В момента интернет сензацията работи по нов проект. От достоверен източник разбрахме,че новото му парче ще има баладичен привкус със заявка за тотален хит! Песента е почти готова, остава само видеореализацията по нея. Нещо което отдавна беше обещал на феновете си. И смята да я им поднесе в навечерието на коледните и новогодишни празници!/ show.blitz.bg

Публикувана на
16 Октомври 2019 година