Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ламбо в кома

Видяна: 143760 пъти

Стефан Данаилов е изпаднал в кома! Източник от Военномедицинска академия в София съобщи тъжната новина, че днес състоянието на любимия артист на България се е влошило рязко. Ламбо от седмица е под наблюдението на лекарите във ВМА, където беше приет по спешност в Интензивното отделение.
Легендата на българското кино и театър бе приет в лечебното заведение в началото на месеца с усложнения след вирус. В последствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция. Вчера обаче състоянието му рязко се е влошило и той е изпаднал в безсъзнание.
След инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.
Не е тайна, че Стефан Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време преживя и онкологично заболяване.
Ламбо, дръж се, миличък. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към своя заместник Стефан Данаилов, от профила си в социалната мрежа фейсбук.
Нинова написа, че стотици хора й се обаждали, притеснени от лошите новини около Ламбо и поставянето му в кома.
"От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме", написа тя.
лупабг

Публикувана на
16 Октомври 2019 година