Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Измъчваше ме в леглото!“

Видяна: 44680 пъти

Райна е изтезавала в леглото вече бившето си гадже - ММА боеца Валери Тюлеков. Мускулестият мачо се оплакал пред приятели, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не му допадало. Той се чудел как да отклонява мераците й съобщава „Уикенд”.
„Това с храната ми идваше в повече. Тя имаше странни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, оплаквал се пред аверите си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната санданчанка.
Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, откровена беше певицата.
Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните изпълнения в леглото на бившата му. Тогава подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави желания./show.blitz.bg

Публикувана на
14 Октомври 2019 година