Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни е предписано за следващата седмица

Видяна: 26760 пъти

Овен 21 март – 20 април
Пълнолунието в Овен ще напълни потребителската ви кошница, ще помогне да генерирате и осъществите свежи идеи и да привлече нужните ви хора. До понеделник действате безкомпромисно и поставяте всеки на мястото му. 15-и ще донесе обрати, не си правете планове, но се опитайте да яхнете в движение всяка предложена възможност. На 17-и избягвайте обвързване, отлагайте за 18-и.
Телец 21 април – 20 май
Навлизате в период на големи изкушения и постижения. 15-и ще бъде преломен ден за връзките ви. Луна и Уран от Телец са в опозиция на Венера. Аспектът ще провокира изненадващи ходове в чувствата и връзките, които в миналото сте си забранили. 15-16-и може да ви донесат големи печалби и придобивки, които в бъдеще може да ви затруднят. Сладкото ще ви загорчи.
Близнаци 21 май – 21 юни
Навлизате в период на преговори и усилено търсене на нови професионални и лични връзки. Приятели ще ви запознаят и срещнат с бъдещи партньори. На 16-17-и не приемайте чуждите идеи като свои. В момента животът пресява връзките ви през ситното сито. 15-и носи неочаквани обрати. Взетите решения на 18-и ще ви донесат повече права и възможности за развитие в бъдеще.
Рак 22 юни – 21 юли
Периодът започва за вас с три дни на конфликти и неудобства, на неочаквани препятствия и проблеми в общуването. В събота трудно ще работите в екип. В неделя ще се отиде в крайности, които може да се отразят негативно на здравето ви. Печалбите от 14-и ще се плащат скъпо, но в следващите два дни вие ще командвате парада. На 17-и водите двойнствена политика, а в петък намирате верния път и човек.
Лъв 22 юли – 22 август
Ще имате три силни дни в началото на периода, така че концентрирайте се над най-важните си цели. Вечерта на 14-и правите грешен ход, особено в любовта. В следващите два дни ще плащате за свои и чужди екстри. На 16-и евтиното ще ви излезе скъпо. На 17-и не се обвързвайте с никого за нищо и на никаква цена. В петък печелите и доминирате. Сключените договори ще носят предимства за вас.
Дева 23 август – 22 септември
На 12-и влезте в подходяща за амбициите ви среда. Ще реализирате отдавна гонени цели в настоящия период. На 15-16-и дори и без прекалено старание от ваша страна ще успеете, ще имате придобивки и ще направите стабилизиращ ход. Може да заемете овакантено от друг място. На 17-и лесно влизате в капани. Не сключвайте нови договори. 18-и носи награди, но ако свършите и чуждата работа. Родените във втората декада ще трябва да положат повече усилия, за да прескочат преградите по пътя си. Нищо няма да ви се даде даром.
Везни 23 септември – 22 октомври
Предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Овена. До 14-и ще срещате открита и прикрита опозиция. Деца и партньори ще ви захапват по всякакви поводи. 14-и преобръща отношенията. Ще имате повод да почерпите на 15-и, а на 16-и ще разберете кой ви мъти водата. На 17-и печелите за чужда сметка, но и към вашата сметка някой ще се прикрепи с намерение да ви ощети и издои. 18-и е ден на постижения и лични рекорди. Ще преодолеете всяка преграда.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
През уикенда се активизирате максимално и на моменти се държите доста предизвикателно. 15-и преобръща една ситуация, която до момента е била в застой. Ще се наложи да давате много от себе си, за да постигнете целта. На 16-и ще срещнете истинските си опоненти, конкуренти и врагове и тонът ще се вледени. Но в петък уреждате проблема и може да подпишете изгодни договори. Навлизате в силен и успешен период. До два дни ще реализирате поне една своя идея.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Пълнолунието в хармоничния ви Овен ще напълни потребителската ви кошница. Очертава се печеливш период, особено за родените след 10 декември. 12-и изисква съвместна работа и дейност. В неделя смирете амбицията, обърнете внимание на близките. 14-и идва с шанс за равностойни договори, но на 15-и и 17-и нещо може да се обърка. На 16-и и 18-и действайте активно. Този ден ще ви изправи пред комисии и ще бъде за вас тест по пригодност.
Козирог 22 декември – 20 януари
Периодът започва с три трудни и рискови за вас дни. Не вадете зъб по възможност. Постарайте се да не се карате дори и с тези, на които имате зъб. После много трудно ще се помирите и сдобрите. Пълнолунието в нехармоничния ви Овен запалва опасни страсти и ви вкарва в изкушения. На 15-16-и ще вдигнете нивото и ще подпишете равностойни договори. Чакайте изгодни оферти и в петък. Работата ви потръгва, независимо проблемите, които трябва да се решават.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Дни на голяма сила и възможности за вас са 12-и и 18-и. Подредете ангажиментите, насрочете за тогава важните си срещи и преговори. Ще имате успех при уреждане на договори и поръчки. Но в останалите дни работата ви трудно ще върви. На 13-и се очертават неприятни намеси, а на 15-и болезнени обрати в живота ви. На 16-и ще давате, но няма да получавате, а на 17-и ще ви лъжат. Петък е е благоприятен за всяко начинание. Постигате целта си.
Риби 20 февруари – 20 март
Дни с тежко и негативно излъчване за вас са 13-и и 17-и. На 12-и е време за сбор, за съвместни действия и пътувания в желаната посока. На 14-и обстановката коренно ще се промени. Може много да спечелите но и да загубите. На 15-16-и чакайте придобивки и повишение. 17-и ще ви предложи сладки изкушения, които ще ви вгорчат живота. На 18-и спазвайте закона и ще избегнете проблемите. На всяка крачка ще се наложи да спирате, да се обяснявате с някого, а друг да убеждавате да работи с вас или да ви съдейства. монитор

Публикувана на
12 Октомври 2019 година