Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-красивите стюардеси в света

Видяна: 26596 пъти

Докато лети със самолет, човек неволно хвърля поглед към красотата на представителките на една от най-романтичните професии - стюардесите. По-долу представяме списък на най-ярките красавици, които можеш да видиш, след като си закопчал добре колана и си полетял!
Бригита Ягелавичуте, Flydybai
Двадесет и три годишната красавица родом от приказния град Вилнюс. През последните няколко години Бригита живее в Дубай и работи като стюардеса на едноименната авиокомпания. Красотата на момичето е известна не само родителите й, приятели и познати, но и на около сто хиляди абонати в социалните мрежи. Бригита е във възторг от работата си. Благодарение на нея тя успяла да посети много страни, за които никога преди не се била осмелила да мечтае. Колко е страхотно, когато намериш професия по свой вкус!
Виктория Цуранова, Аерофлот
Представителката на Русия не само носи титлата на една от най-красивите стюардеси в света, но и се утвърди като телевизионен водещ и фитнес блогър, който освен всичко друго организира фитнес пътувания по целия свят. Виктория вече има доста голяма аудитория и мотивира момичетата към здравословен начин на живот.
Яна Хайнич, Flygermania
Безкрайни крака, дълга червена коса, външен вид на модел - всичко това се отнася за Ян Хайнич. Модната моделка в миналото, сега реши коренно да промени живота си и усвои професията на стюардеса. Тя има повече от шестдесет хиляди абонати в социалните мрежи. На възхитителните погледи на противоположния пол Яна реагира само със скромна усмивка, любимият й съпруг я чака у дома.
Мария и Юлия, Condor
„Двете красавици, две сестри близначки на борда на самолета произвеждат незаличим ефект. Мария и Юлия без колебание, след колежа отишли директно да изучат професията на стюардесите. Сега те пътуват по света и почти никога не ги намират у дома. За щастие има социални мрежи, където онлайн можете да видите нови слънчеви снимки на сестрите.
Елиза, Lufthansa
Елиза живее в Хамбург, обича шумния океан, спортовете и пътуванията на дълги разстояния. Елиза прави много йога, тъй като вярва, че нейната професия с постоянни дълги полети се отразява негативно на тялото и здравето като цяло. блиц

Публикувана на
10 Октомври 2019 година