Новина от категория България
Архив на публикациите

„Обиждаше ме, че съм дебела и стара!“, разкрива съпруга на бивш министър

Видяна: 32520 пъти

Бившата съпруга на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, извади пикантни подробности от отминалия си брак с някогашния шеф на СДС. В свой пост на страницата си на Фейсбук, атрактивната танцьорка намекна, че животът й с ексминистъра на икономиката, с когото се разведе преди година никак не е бил лесен и дори е била подложена на емоционален тормоз.

Съпругът й я е унижавал с груби подмятания за външността и изявите й на сцената и тя неволно е поела ролята на жертва, като е повярвала, че не е достатъчно красива и млада, за да бъде добра танцьорка.
От години Ива е инструктор по латино танци, като самата тя се изявява на сцената и това е любимото й хоби, макар че дълго време работеше като кoнcултaнт пo уcвoявaнe нa eврoфoндoвe.
Очевидно мъжът й никак не е бил доволен да вижда жена си да се извива в страстни ритми по сцената, облечена предизвикателно. Ето какво сподели тя на стената си във Фейсбук:
„Никога не позволявай на никой да те тормози и да ти внушавате фалшиви убеждения за себе си!!! Преди няколко години ме накараха да повярвам (от човек, който вече не е част от живота ми!), че никога не бих могла да бъда танцьорка (отново), защото бях „твърде стара”, задникът ми беше „твърде голям”. И бях „твърде дебела” за да пея на сцената.”
Любопитната подробност обаче е, че Ива е с почти 15 години по-млада от Лукарски.
След раздялата атрактивната дама очевидно е върнала самочувствието си и вече се чувства и достатъчно красива и свободна, защото публикува предизвикателни фотоси във вихъра на танца, в които пръска сексапил. Явно новият мъж на Ива - журналистът и главен редактор на авангардния сайт „Съвременни бохеми” Тодор Пеев е доста по-разкрепостен и широко скроен и я насърчава за сцената.Той я нарича "моята сладка захар" и "Кралица".лупабг

Публикувана на
10 Октомври 2019 година