Новина от категория Светът
Архив на публикациите

3-годишно момиченце успя да избяга от похитител

Видяна: 29160 пъти

Малко момиченце успя да избяга от похитител с качулка, който я отвлече от супермаркет под носа на родителите й., съобщава The Sun. Драмата, която за щастие приключи с щастлив край, се разигра посред бял ден в Кърмлин, Северна Ирландия.
3-годишната Попи-Лий Гилъмр се измъкнала от микробуса на похитителя си и се скрила на паркинга пред магазина. Мъжът издебнал семейството и я сграбчил в момент, в който родителите се заговорили с един от продавачите и се разсеяли. Попи-Лий имала синини по ръката, където я сграбчил неизвестния все още мъж. Майка й я открила между два мотора на паркинга, плачеща и трепереща от страх.
"Попи-Лий изчезна за един миг, отвлечена от мъж, който я блъснал в гърба и я издърпал за ръката“, разказа майката Сара-Джейн. "Тя ни каза, че я взел "лошия човек“. Говорихме с двама души, които я видели, но помислили, че тя е с баща си и плаче, защото той не й е купил исканата играчка“.
Оттогава детето е в шок, като вечерта след похищението Попи-Лий въобще не мигнала и постоянно влизала в стаята на родителите си, за да се увери, че са там. А на сутринта, когато позвънил пощальона, момиченцето панически се скрило в банята.
От полицията започнаха разследване, като призоваха очевидци да опишат похитителя с качулката. дарик

Публикувана на
09 Октомври 2019 година