Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Превърналата се в треторазрядна певачка Андреа пусна обява

Видяна: 23668 пъти

Фолкпевицата Андреа шокира последователите си в Инстаграм с доста нетипична обява. Певицата обяснява надълго и нашироко от какъв човек точно има нужда.
Откакто се махна от "Пайнер", а явно и раздялата с Кубрат Пулев е повлияла, но музикалната й кариера тотално замря. От водещо име сега се превърна в треторазрядна певачка, която от дъжд на вятър има по някое участие срещу скромната сума от 1500 лв.
В Инстаграм тя сподели, че си търси личен асистент със средно ниво на владеене на английски език и компютърна грамотност. Оставила е координати за кандидатстване.
Най-вероятно възнамерява да се възползва от славата покрай болезнената раздяла с Кобрата и да се опита да възвърне старите си позиции в попфолка. Вече е започнала да наема екип от специалисти, които да се грижат за нейния имидж. Има всички шансове да прикове отново вниманието на своите почитатели, след като в момента името й е едно от най-обсъжданите покрай края на връзката й с Кубрат Пулев и рязкото качване на килограмите, вероятно от някакво хормонално заболяване./show.blitz.bg

Публикувана на
08 Октомври 2019 година