Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме до другата събота

Видяна: 22204 пъти

Овен 21 март – 20 април
Очертава се тежък и рисков уикенд. Не работете извънредно, не замествайте колега. От понеделник на обед навлизате в стабилизиращ период. От 8-и Венера вече не ви гледа в опозиция. Любовният ви живот се активизира, Едно пътуване ще възобнови стари връзки и ще създаде нови. 10-и е денят на сърцето. Включете се в благотворителни прояви. Реализирайте идеите си хрумнали ви на 11-и.
На 5 октомври родените във втората декада ще изживеят съдбовни моменти. На 6 октомври в организма ни се включват фините енергии. На 7 октомври не защитавайте мнението си на всяка цена и не вземайте до обед окончателни решения по важни въпроси. Осми е чудесен ден за начало на строителство и ремонти, за стартиране на нова работна и учебна програма. На 9 октомври ще се похвалите поне с една победа. На десети, преди да поискате каквото и да било е добре да дадете, да направите жест, да подкрепите някого и да защитите нечий интерес. На следващия ден ще получите нови информации, които ще позволят да решите старите проблеми.
Телец 21 април – 20 май
Очертава се приятен уикенд. Подновете стари връзки, простете си, продължете заедно напред. 7-и е ден на непоканените гости, на неочакваните проблеми и неприятности. От 8-и Венера ще ви гледа в опозиция, очертават се любовни предизвикателства. На 9-и важното свършете следобед. 10-и ще ви помогне да направите важна крачка напред. В петък чакайте заслужена награда. Пети октомври разкрива чуждите тайни и намерения и ви дава козове, които добре трябва да използвате. До обед на шести пътувайте и проведете важните разговори. На 7 октомври Луната навлиза във Водолей и образува пречупващ аспект с Уран от вашия знак. На осми един ще се възкачва, а друг ще слиза по стълбата на успеха и постиженията. На девети родените в третата декада ще се поизпотят, ще се наложи да научат бързо болезнените уроци как се работи в екип. За сметка на това десети е един вдъхновен ден.
Близнаци 21 май – 21 юни
Навлизате в съзидателен период. Съдбата ще разкрие грешките на противниците ви, а вашите може да неглижира. Добре е от неделя вечер до понеделник вечерта да не взимате важни решения и да не организирате мероприятия, на които да излагате мисли и становища. От 8-и пред вас няма прегради, стига сами да не си ги наложите с ненужна отчужденост и дистанцираност. Пети е ден на провокации. На шести е добре да се занимавате с ремонти, с благоустройството на дома, офиса или вилата. 7-ми е ден на прилепа – енергетиката е потискаща. На осми лесно може да извоюваме лична, духовна и професионална самостоятелност. Девети е един от най-силните ви и успешни дни. Десети е ден на сърцето, а на 11-ти това, което е било отдолу, тръгва нагоре и си пробива път, но което е доминирало и се е разпореждало безнаказано губи почва под краката си.
Рак 22 юни – 21 юли
Очертава се тежък и рисков уикенд, особено ако смесвате работата с удоволствията и семейните задължения. Ще лъснат комплексите ви по време на важни и представителни срещи. До понеделник на обед ограничете контактите и нищо важно не започвайте. С навлизането на Венера в Скорпион на 8-и любовният ви живот ще се стимулира. Най-силните ви и успешни дни ще бъдат 10-11-и.
Пети е Рисков ден. Луна и Марс са в неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Шести е един от най-трудните ви и проблеми дни за месеца. На седми до обед се оглеждайте и си подреждайте нещата. От осми Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. На девети може да изкачите висок връх в кариерата, да получите повишение или изгодно делово предложение. На 10-ти и 11-ти ще постигнете максималното.
Лъв 22 юли – 22 август
През уикенда се постарайте повече, изгладете отношенията в семеен и професионален план. 7-8-и ще донесат трудности в отношенията. Венера ще навлезе в Скорпион. Това ще обърка някои планове, а и любовните връзки ще ви създадат проблеми. На 10-и колкото дадете толкова ще получите, но в петък чакайте дарове на съдбата и предложения, които ще променят живота ви.
Ако сутринта на пети започнете със забележки и непоискани съвети ще обтегнете отношенията си у дома и с приятели. На шести ще срещате и ще водите разговори с комплексари, с хора, които може и да знаят и могат много, но не вярват в себе си или по някакъв нечин са подтиснати. На седми ще имате тежка и натоварена сутрин. От осми Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, където вече се намира и Меркурий. Емоциите ще ви подведат. Девети е ден на съзиданието и градежа, не разваляйте отношения, а градете и надграждайте. Десети е ден на сърцето и сърдечните работа, а на 11-ти се събуждате с творческо вдъхновение и решителност.
Дева 23 август – 22 септември
Очертава се силен уикенд. Приемат ви там, където другите трудно получават достъп. Внимавайте да не се окажете оръдие в чужди ръце. Сега е момента да се отървете от зависимоста си от някого и нещо, но това не значи да приемете друга зависимост. 8-9-и ще ви донесат награди и повишение, за които още по-здраво трябва да работите. 10-11-и идват за вас с една желана, но източваща силите ви програма. На пети пожеланото сутринта ще се сбъдне, но внимавайте за какво си мечтаете, за да не се чудите как после да се отървете от него. На шести ще срещате и ще ви се обаждат хора в притеснено положение. На седми много неща ще се правят на тъмно. Символ на осми е изворът, фонтана от бликащи възможности, желания и страсти. Не се стопирайте и ограничавайте. Девети е ден на върхови постижения. На десети смирете амбицията, направете едно добро дело и работете за общия интерес. На 11-ти може да вземете грешното решение.
Везни 23 септември – 22 октомври
До понеделник на обед газите в мътните води на недоразуменията и криворазбраните чувства. Не смесвайте работата с удоволствията и не замествайте колега. На 8-и Венера напуска вашия знак. Някой си взима сбогом със старата любов, но новата може неприятно да го изненада. 9-и носи професионални победи и повишение. На 11-и предстои промяна в начина ви на работа и живот. На пети денят може да започне с конфликт за дреболии, но постепенно нещата ще стават сериозни и е вероятно да влезете в тежки битови и професионални скандали. На шести работата и домашните задължения днес са противопоставени. На седми Луната навлиза в знака на хармоничния ви Водолей. На осми Венера напуска Везните, а с нея си тръгва и една любов. На девети до обед с лекота се справяте със задачите. На десети предприетото с голяма амбиция и желание за печалби ще зацикли. 11-ти носи творческо вдъхновение, събужда заспали чувства, подклажда желанието да промените прическа и визия, да изпъкнете в обществото и да поемете по нов път.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Силните ви дни са 5-6-и и 10-11-и. Насрочете за тогава важните си срещи, както и подписването на новите си договори. Планирайте пътувания и преместване. Ще получите съдействие, подкрепа и финансиране. В приода 7-9-и Луната ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Водолея. Погрешно ще тълкувате приятелските сигнали, ще отстъпвате там, където трябва да се настъпва и обратното. Може да изпуснете добри възможности.
На пети си пожелайте нещо до обед и ще го получите. Шести е ден за пътувания и командировки, за огледи на имоти и терени, за срещи с потенциални спонсори, и бизнес партньори. Сутринта на седми се управлява от тъмните сили, а от осми Венера навлиза в знака на Скорпиона, а това ще изостри сексуалната ви активност и чувствителност, ще ви насочи към нови връзки и завоевания. На девети битката за кокала са изостря. На десети всичко може да се подреди изгодно и печелившо за вас, за бизнеса и личните ви интереси, дори и без натиск от ваша страна, а на 11-ти се събуждате с идея и хрумване, които е добре да реализирате.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Проблемните ви дни ще са 10-11-и, когато Луна и Нептун ще ви гледат в пречупващ аспект от Рибите. Започнете с натиск по всички фронтове на живота. и до 9-и ще постигнете максималното в ситуацията. Някой ще почива през уикенда, но който поеме някаква работа ще си осигури и за в бъдеще голяма клиентела. 8-9-и ще бъдат за вас дни на отворените врати в делови план, но не и в любовта. Пети е ден на комплексарите, които лесно ще отделите от общата маса. На шести до обед действайте активно, уредете си срещи, намерете майстори, направете нужните покупки и отменете половинката в задълженията и. На седми до обед изчакайте действията на околните. На осми всичко уредено, подписано и предприето днес ще ви носи успех и ще ви отвърждава на работното място. Девети за вас този ден има своята светла и тъмна половина. Десети е ден на сърцето и на любовта, а на 11-ти родените в третата декада може да попаднат в капани за наивници.
Козирог 22 декември – 20 януари
Предстои конфликтен уикенд, особено ако се налага да работите извънредно и да нарушите графика на семейните задължения и нужди. Важните инициативи отлагайте за след 8-и, когато и в любовта нещата ще се подредят благоприятно. Венера ще ви стимулира в хармоничен аспект, търканията ще се овладеят и до края на периода може да сключите префектните си договори.
На пети тенденцията е към разправии и забележки, които ще нажежат отношенията. Спестете си критиката, излезте сред природата, погледнете живота си и ситуацията от друг ъгъл и гледна точка. На шести се очертават удари под кръста и тежки кармични уроци. На седми предстои да извървите мъчителен път към определена работа или човек, с когото искате да работите съвместно или да живеете заедно. На осми е добре да подновите стари връзки, които ще заздравят положението ви в бизнеса и в обществото. На девети всеки има шанс да изкачи своя мечтан връх към постиженията и славата, а десети е ден на сърцето. На 11-ти ще се събудите с вече узряла идея в главата и през деня започвате да я реализирате.
Водолей 21 януари – 19 февруари
И независимо спънките и преградите по пътя в настоящия период ще постигнете много повече от очакваното и може да сключите перфектните договори за работа и учене. Поблемът ще е повече в любовта, защото перфектната връзка може да ви се изплъзне. От 8-и Венера ще навлезе в нехармоничния ви Скорпион и личният ви живот може да зацикли. Намерете време за всичко.
На пети предстои уикенд, в който ще лъснат едиповите ни комплекси. На шести важното свършете до ранния следобед. На седми до обед трудно овладявате положението и не успявате да прокарате намеренията си. На осми се постарайте повече в любовта и интимните връзки. Девети е ден на творчески успехи и постижения, особено за родените в третата декада. Ще получите предложения, които ще обезпечават бъдещите ви дейности и връзки. Десети е ден на откровение, молитвите се сбъдват. 11-ти е ден за посещение на център за разкрасяване.
Риби 20 февруари – 20 март
Навлизате в силен период. На 9-11-и ще оберете богата реколта, стига да се стегнете, да планирате и свършите нещата в срок. Нищо няма да ви се даде даром, постарайте се повече. 5-7-и ще бъдат тежки за хората с комплексарско поведение, за вечно недоволните и мърморещите за всичко. От 8-и и в любовта ще ви потръгне. Венера ще навлезе в хармоничния ви Скорпион. Задава се нова любов.
На пети ще имат предимства оптимистите, тези които гледат положително на случващото се и са готови да направят някои компромиси, без това да им разваля настроението и комфорта. Шести е ден на отговорности и допълнително натоварване поради проблемите на близките. Седми е ден на прилепа. Тенденцията е нещата и договореностите да се правят на тъмно и далече от тези, които ще бъдат засегнати от взетите решения. От осми и в любовта ще ви потръгне. На девети пред вас се открива широка перспектива. На десети с пълна сила изявете самарянската си природа, а на 11-ти ще се събудите с чудесно хрумване и проект. Непременно се опитайте да ги реализирате.монитор

Публикувана на
05 Октомври 2019 година