Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пловдивчанка цери по тибетски, предсказва бъдещето

Видяна: 28560 пъти

Пловдивчанката Ивелина Христова се прочу покрай участието си в предаването „Ясновидци“. Тя е рейки-мастер от най-висшата, четвърта степен. Тънкостите на тибетския целебен метод е усвоявала 3 години в Гърция. Посветил я рейки-лечителят номер едно в света Ангелос Ванди. За последните 8 години е избавила от физически и душевни болежки над 5 хиляди българи. Успешно се справя с остеопороза, диабет, женски стерилитет, заболявания на нервната и костната система. Мощното ѝ биополе има способността да разтапя кисти и тумори. А само броят на наркоманите, които благодарение на нея са оставили дрогата, надвишава цифрата 100.
В работата си пловдивският феномен прилага и слабо познатия метод точково восъколеене. Той се използва както за разваляне на прокоби, така и за поглед в бъдещето.
Ако искате да си леете восък с цел врачуване или премахване на магия, ви трябва парченце църковен восък. Получава се от разтапянето на църковна восъчна свещ. За тази цел не са подходящи парафиновите свещи. Пригответе съд с леденостудена вода. На водна баня затоплете парченцето восък. След това излейте врелия восък в ледената вода. Наблюдавайте каква фигура ще се получи от него и как ще изглежда самият восък – от това зависи много. Мехурчетата по восъчната отливка говорят за силни преживявания, предимно страдания, които вече са отминали и предстои период на щастие. Ако при леенето на восък той се разпредели на няколко струи, които паднат на дъното на съда, това означава, че наистина на човек е направена магия. Тогава трябва да повторите процедурата с восъка четири пъти, като всеки път разтопявате восък от нова свещ.
Малки шишарки от восък също означават, че на човека е направена магия. Ако те са в голямо количество, този човек страда силно от завистта на близки приятели. Ако восъкът се оформи като свит ембрион, това означава, че самият човек или негов близък, ако той не е жена, се е разминал с много неприятности по време на бременност. Ако восъкът се разпредели във вид на вълни с повдигната средна част, това означава, че човекът силно се е уплашил. Трябва да му се направи ритуал срещу страх, за да не се притеснява повече за нещо, което е отминало. Ако отливката от восък е с разпокъсани краища, това означава неуравновесеност и дори е възможно психично заболяване. Такива краища има при силна уплаха.
Ако се направят осем отливки с восък, краищата ще се изгладят, но трябва да се направят в осем поредни вечери. Тогава уплахата и нервозността ще преминат. Ако восъкът се оформи като топка, това означава, че някой близък ви е замислил нещо неприятно. Достатъчни са три отливки в една нощ, на лунна светлина, от три свещи, и ще се разминете с тази неприятност. ретро

Публикувана на
05 Октомври 2019 година