Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Есенна палитра

Видяна: 120960 пъти

Какво включва есенната модна палитра за 2019-та? От класическите огнени червени и оранжеви тонове до любимите ни сини и лилави нюанси. Сивото и кафявото също намират място, редом с прасковено-розово и шам-фъстък - необичайните цветове за есен/зима 2019-2020.
Червено във всички свои нюанси

Червеното е една от топ тенденциите при цветовете за есен/зима 2019-2020. И ако в някои сезони виждаме доминация на определени негови тонове, то този сезон не е така.
Разнообразни нюанси на червеното - от наситени и ярки до по-тъмни и приглушени тонове ще намерят място в гардероба на тези, които искат да следват тенденциите.
Топла есен в розово-прасковени тонове
Още една тенденция в топли цветове. Розово-прасковените тонове са интересни и открояващи се. Те съчетават в себе си равно количество оранжево и розово, за да създадат романтичен цвят, на който да се наслаждаваме през цялата есен.
Оранжево, за да ви забележат
Оранжевото за мен е цветът, който най-много свързвам с есента. И ето че този сезон и той намира място в гардероба. Любопитното при оранжевия цвят е, че той е много доминиращ и трябва да внимавате с какво го съчетавате. Най-безопасният вариант е да комбинирате оранжево и черно - просто няма как да сгрешите.
Лешниково за щипка дискретност
Доста по-семпъл, но също толкова есенен е лешниково-кафявият цвят. Съчетавайте го с бяло или светло бежово. Лешниковият нюанс ще допадне на онези от вас, които хем обичат да са различни, хем не искат стила им да се набива прекалено много на очи.
Цвят тъмен чедър за баланс
Тъмният наситено жълт нюанс, който много напомня цвета на сирене чедър, също попада в топ тенденциите на есен/зима 2019-2020. Можете много добре да го съчетаете с тъмен флорален принт или да го носите от глава до пети, както видяхме на много модни ревюта.
Златисто за повече блясък в ежедневието
Тенденциите крият по нещо и за почитателите на диско стила и блясъка. Златистото е хит и то не само в дрехите за вечерни тоалети, но и в ежедневния стил. Малко блясък всъщност може интересно да разчупи офис стила ви и да се превърне в акцент в тоалета.
Цвят шам-фъстък за модни експериментатори
Нещо ново и необичайно сред актуалните цветове за сезона е шам-фъстъкът. Този ненатрапчив нюанс на зеленото можете да съчетаете с неутрални цветове, като сред най-подходящите е светло бежовото и другите т.нар. телесни тонове.
Разнородни сини тонове за класическа есенна визия
Синьото често е Цар сред есенните цветове. И ако понякога присъства в тенденциите в един свой нюанс, то за есен/зима 2019-2020 го виждаме в разнородни варианти - от бледо синьо, през класическо тюркоазено до дълбоки тъмни тонове. Актуално, разбира се, е и деним синьото.
Палитра от лилави цветове за смели дами
Още един цвят, който ще е топ тенденция във всички свои тонове, е лилавият. От бледите лавандулови варианти през почти неоновите тонове и до класическо тъмно лилаво, което излъчва особена елегантност.
Любимото сиво, защото не може без него
Завършваме модния обзор на цветовете с класиката в жанра, що се отнася до есенно-зимния гардероб.
Сивото е цвят, който можете да съчетавате с всеки друг или да носите от глава до пети, без тоалетът ви да изглежда скучно. Разнообразните принтове в сивата гама също стоят едновременно класически, но и много интересно. Розали

Публикувана на
30 Септември 2019 година