Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Чантите на есента и зимата

Видяна: 91600 пъти

От мини модели с размерите на длан до безформени обемни чанти, вижте кои са топ тенденциите на сезон есен/зима 2019-2020.
Чанти за минималисти

Ако харесвате семпли чанти, то ще се зарадвате да чуете, че те са сред топ тенденциите на есен/зима 2019-2020. Тук формата и стила не са от значение. Най-актуални са едноцветните кожени модели с минималистични ципове, без катарами и каквито и да е декорации.
Чанти тип куб
На другата крайност са чантите куб. Когато геометрията и модата се срещнали, се родила чантата куб. Тя е малка, симпатична и със солидна структура. Обикновено има къса дръжка и е подходяща за по-специални поводи. Не е много практична, но няма да остане незабелязана.
Мини чанти
Мини чантите са не по-големи от дланта ви. Не можете да съберете много неща в тях, но изглеждат доста кокетно. Много дизайнери заложиха на мини чанти при представянето на колекциите си. Мини чантите обикновено са с тънка дълга дръжка или верижка, за да се носят през тялото.
Двойни чанти
Какво е по-хубавото от една дамска чанта? Ами... две дамски чанти. Интересна тенденция за есен/зима 2019-2020 са двойните дамски чанти. Най-просто обяснено това представлява една голяма дамска чанта, а от външна страна, подобно на портмоне, има прикрепена втора, по-малка.
Кръгли чанти
Кръглите чанти са друга топ тенденция за сезона. Актуални са както моделите с къса дръжка, така и тези през тялото. Красива бродерия или малка висулка са приятно допълнение към този модел.
Чанти, имитиращи змийска и крокодилска кожа
Животинските принтове винаги са част от модните тенденции по един или друг начин. Този сезон ги виждаме при чантите под формата на змийски или крокодилски принтове.
Повечето, разбира се, са изработени от еко кожа, защото все повече дизайнери се отказват от естествената. Моделите, максимално близо до оригинала, са най-често срещани, но не липсват и по-необичайни и цветни варианти.
Пухкави и рошави чанти
Пухкавите и рошави чанти не са за всеки вкус. Всъщност се харесват на малцина, но дизайнерите ги определиха като топ тренд за есента. Съчетавайте ги със семпли дрехи и обувки. Внимавайте и не излизайте с тези чанти в по-влажно време. Лошите климатични условия не им се отразяват добре.
Златисти и сребристи чанти
Чантите в златисто и сребристо или с металически акценти са бляскавото предложение за есента. Любопитното е, че сребристите и златисти чанти все по-често присъстват в ежедневния стил и при модните блогърки. Блясъкът вече не е само за свободното време.
Безформени чанти
Безформените чанти много приличат на пазарски торби. Те са изработени от мека кожа. Може да имат, може да нямат дръжки. Най-често са средни или средно-големи. Плюсът им е, че са практични и побират доста вещи. Минусът е, че не изглеждат особено елегантно, но пък без проблем можете да ги носите с дънки и тениска.
Обемни чанти
Какво има в една дамска чанта? Отговорът е "Какво ли не?!". Е, в обемната дамска чанта, която и този сезон ще е на мода, можете да поберете всичко (не)нужно. Най-актуални са големите чанти с къси дръжки, които са без много акценти.

Публикувана на
30 Септември 2019 година