Новина от категория България
Архив на публикациите

Млад баща на близнаци загина заради крава

Видяна: 23058 пъти

32-годишен жител на Казанлък загина при сблъсък на мотора, който е управлявал с внезапно изскочила на пътното платно крава, инцидентът е станал малко след 19,30 часа на 22 септември на място по главен път І-5 край село Тулово , където преди по-малко от година загинаха момче и момиче пак от Града на розите.
И тогава катастрофата беше в резултат на удар във внезапно изскочила на асфалта двуколка, теглена на кон и управлявана от подпийнал „жокей“.
При все още неустановени причини жертвата Виктор Дончев не успял да избегне удара в животното и моторът го затиснал неспасяемо.
Загиналият е създател на един от местните информационни сайтове, доста време след това се е занимавал с приложението на детектора на лъжата /полиграф/, името му фигурира в екипа на Detect. Трагичният инцидент с Виктор, който е баща на две невръстни близначета предизвика буря от възмущение в социалните мрежи, където припомниха, че проблемът с каруците и пуснатите на свобода животни по пътищата става все по-остър и е крайно време да бъде намерен законов изход за разрешаването му.
Това е третият нещастен случай със фатален изход в региона , където заради сблъсък с каруци или животни загинаха общо 4 младежи, предпоследният беше край павелбанското село Търничане, където смъртта си намери 22 – годишен водач на лек автомобил БМВ от село Александрово.

Публикувана на
23 Септември 2019 година