Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Извънземен спуснат в Пловдив!?

Видяна: 35880 пъти

Извънземен тайно е спуснат в Пловдив в събота призори, съобщи радиолюбител, засякъл приземяването му под тепетата. Вероятно той е бил един от другоземците, от извънземния обект, който миналата седмица астрономът-аматьор Генадий Борисов откри. Той имал хиперболично движение, което показва, че е дошъл отдалеч и никога няма да се върне обратно.
Динко ПЕТКОВ

Радиолюбителят предупреджава пловдивчани, че представител на друга цивилизация вече е в нашия град. Смятал да звънне на тел. 112, но се притеснил, че оттам ще го посъветват да отиде на лекар.
Той разкри и каква е мисията на Извънземния. Пратен е тук, за да стане…кмет на Пловдив. Уловил негово съобщение до космическия му кораб, от който бил спуснат. “Целта постигната. Имплантирах се в тялото на един от кандидит-кметовете – обекта “Нарцис”. Действам по програмата ХZ001!”.
За съжаление, нямало информация каква е тази програма и кой точно от официалните кандидати за градоначалник е упоменат като “Нарцис”. Надява се да подразбере това при следваща радио-емисия на внедрения извънземен. Не крие страха си, обаче, че интервенцията на извънземните в Пловдив изобщо не е добронамерена. Вероятно се готви някакъв експеримент с пловдивчани, който, по думите му, не е на хубаво. “Може би става въпрос за масово зомбиране, чрез използване на изборите за местна власт, иначе за какво му е да се вмъква в кожата на кандитат-кмет!?”, подозира радиолюбителят. Затова и не обърнал към никоя институция, страхувайки се, че ще бъде нарочен за провокатор, който иска да взриви нормалната до този момент предизборна ситуация в Пловдив
По пътя на изключването, той стигнал до два варианта в кого от мераклиите за градоначалник се е “приобщил “ Извънземния. Следвайки кой от тях най-силно е обзет от манията за нарцисизъм тези дни, накрая останали само адвокатите Дани Каназирева и Георги Колев.
“Дани Каназирева видимо е по-по-най-големият нарцис. Прилича на кифла с мармалад, която се напъва да изглежда като кроасан, с пълнеж от шоколад!”, коментира преподавателката по английски език в детска градина Величка Николчева.
“Видях Данито как се спря пред един от нейните разлепени плакати. Извади от чантатичката си помади и червило. И почна да дооправя грима на очите си на плаката. “Размил се е от дъжда!”, рече. После начерви допълнително и устните си на плакатчето.”, твърди пенсионерката-пощаджийка Лилия Сиракова.
Другият заподозрян като топ Нарцис е общинският съветник Георги Колев. Той е избиран за трети пореден мандат като виден земеделски деец от партия „Александър Стамболийски“. За него гласуват главно хилядите земеделци в Столипиново, които по цял ден копаят на нивите и пасат добитъка в махалата. Докарвайки си по някой лев отгоре като работници във фирмата, която чисти Пловдив. Сигурно нощем Георги Колев, като си ляга, слага на пижамата си папионка и си обува новите лачени обуща, че може да срещне насън някоя тумба избирателки. И те да му се възхитят колко е шик в леглото!”, според госпожа от адвокатските среди.
Предизборните срещи на кандидатите за кмет скоро ще започнат. На тях трябва да си отваряме на четири очите в кого се е внедрил Извънземния, дошъл в Пловдив със злонамерена мисия. С превантивна цел най-добре е, доближавайки истимаро някой от “нарцисите” Дани Каназирева и Георги Колев, да ги тупнем по гърдите /без Дани, разбира се – нея по гърба!/. Като в онзи стар френски филм с Луи дьо Финес в Сен Тропе. Закънти ли ни на празно тенеке, ясно е…това е Извънземният!!!

Публикувана на
21 Септември 2019 година