Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Проф. Шишков обиден, оттегли се от листата на ГЕРБ

Видяна: 27280 пъти

Проф. Димитър Шишков се оттегля от листата на ГЕРБ за общински съветници в Пловдив. Известният уролог заяви, че е обиден от поставянето му на 35-то място в листата, заедно с арх. Валентин Маринов и оперния певец Ивайло Михайлов, които са предложени от кандидата за кмет Здравко Димитров като гражданска квота в листата.
Човек трябва да има достойнство. Като човек, като лекар, като професор, като доказал се човек в града, смятам, че трябва да имам друго място в листата, особено когато напред в нея са поставени некомпетентни, необразовани хора, коментира той. Подчерта, че ще продължи да помага на Здравко Димитров в предизборната кампания, който остава единственият десен кандидат.
Заяви, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София е пренаредила листата, предложена от Здравко Димитров и от местната организация на партията листа. По думите му листата би била по- истинска, ако бъде обърната отзад - напред.
Той хвърли бомба като обяви, че Пловдив е обещан на друг. Според него има споразумение между ГЕРБ и Патриотите на национално ниво за разпределение на градовете София и Пловдив. бнр

Публикувана на
20 Септември 2019 година