Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мегз и Калканджиева ще изпушат лулата на мира

Видяна: 24080 пъти

На 22 септември Жени Калканджиева и Мегз ще застанат очи в очи в предаването "Папараци". Миглена Каканашева ще даде интервю за таблоида, а в "коментарното студио“ на предаването са Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова.
Вече текат залагания сред зрителите дали моделката и дизайнерката ще се изпокарат или ще заровят томахавките. Припомняме, че Жени нападна момата от Раковски с думите „Пигмеите на мълчат”! Миската изстреля коментара за скромните сантиметри на Мегз пред стотици зрители по време на ревю в столичен хотел, на което миньончето представи своята нова колекция.
„Мис България 1995” подпука врагинята си заради осъдителната присъда отпреди дни, която Мегз отнесе покрай присвояването на джип мерцедес за 100 000 лева от лизингова компания, който уж бил откраднат. Магистратите дадоха 2 години условно на Каканашева, като един от авторите на измамата – гаджето й Румен Рончев, получи три години решетки, също условно.
Мегз обаче не остана длъжна и „върна жеста” с призива от микрофона: „Не, мутрите да мълчат”, като намекна за връзката на Жени Калканджиева с трибуквена групировка от близкото минало.лупабг

Публикувана на
20 Септември 2019 година