Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Зико няма да отива на балотаж, става кмет още на 27 октомври

Видяна: 26840 пъти

Номинациите на хората и тяхното подреждане в листите като кандидати за общински съветници е съобразено с номинациите, които са получени на партийните събрания по райони, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.
Отнасям се с уважение към всички, не подценявам никой от опонентите си , каза още Здравко Димитров, но се изказа скептично за социологическите прогнози, които са за балотаж между него и Славчо Атанасов.
Трафикът ще е сред основните приоритети на мандата му ако бъде избран за кмет. По думите му натовареното движение в града не е вина на сегашното градско ръководство. Индустриалните зони в града привличат хора в Пловдив, а инфраструктурата не може да понесе това натоварване. Околовръстното шосе, нов мост над Марица, зелена вълна на светофарите.
Т.нар гражданска квота, която включва непартийци в листата, Зико определи като споделяне на тенденция за отваряне и търсене на по - широка изборна подкрепа, която ще проличи в цялата страна, не само в Пловдив.
ГЕРБ ще поощри преференциалното гласуване, декларира той. Не възприема като проблем по- задните позиции на негови предложения са местния парламент.бнр

Публикувана на
19 Септември 2019 година